Movie Of The Month – Disneys Dumbo

.

Denne måneds Movie of the Month er endnu engang en spillefilm, som jeg har set i biografen.
Det drejer sig om Disney klassikeren Dumbo. En film som er blevet genfilmatiseret og denne gang med mennesker.
Jeg var inde og se den med en veninde, som holder lige så meget af Disney film som jeg gør. Og vi har allerede aftalt, at vi skal ind og se Aladdin og Løvernes Konge, når de kommer i biografen 😍.

Kort fortalt handler Dumbo om elefanten med de meget store øre. En elefant der kommer ind i et cirkus som er ved at gå fallit.
Den hjemvendte kriger Holt Farrier (Colin Farrell) bliver elefant passer, da han ikke kan varetage sit gamle job som hestepasser, idet han mistede en arm under krigen. Og får derfor sammen med sine børn, et nært forhold til elefant ungen. Ungen som bliver grinet godt af i hele cirkusset. Men da børnene en dag opdager, at Dumbo kan flyve, bliver grin vendt til klapsalver. Og cirkusset får lige pludselig ny vind i sejlene. 

Den store succes med den flyvende elefant når godt rundt i landet og der går ikke længe før forretningsmanden V.A. Vandeverer møder op og tilbyder cirkusset at flytte med ham til hans nye forlystelsespark, Drømmeland.
Men der går ikke længe, før Holt Farrier opdager de dystre hemmeligheder, som gemmer sig bag Drømmelands glitrende facade.

Nu er Dumbo ikke en af de Disney film som jeg har set flest gange. Jeg huskede derfor ikke handling til punkt og prikke og har derfor ikke mulighed for at sammenligne filmen 1-1 med tegnefilmen tilbage fra 1941. Men filmen er sød, lidt mere dyster og ond end jeg havde tænkt, men utrolig godt spillet. Og så er jeg ret vild med at de har fået Danny DeVito til at spille cirkus instruktør og Colin Farrell spiller den hjemvendt kriger, som førhen stod for heste opvisningen, men nu bliver ansvarlig for elefanterne.

Dumbo fortjener i den grad 4 ud af 6.
⭐️⭐️⭐️⭐️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.