Pæn opbevaring, grene i ny urtepotte og en rigtig god rabatkode til jer :)

/// Indlæg lavet i samarbejde med Homedec ///

Kender I det der med, at man altid har nogle ting liggende på skrive-/spisebordet? Nu bruger jeg mit spisebord som arbejdsbord og jeg har derfor altid lidt roderi liggende, hvilket er noget som altid generer mit syn. Jeg har derfor længe savnet noget pænt, at pakke det hele væk i. Men samtidig noget som kan holde styr på alle tingene. Det er primært post, som jeg skal have gjort noget ved og andre ting, som jeg bruger ofte – så som noter, neglelak, læbepomade, harddisk mm. De der ting som bare forstyrret øjet, når de ligger der..
Men nu har jeg endelig fået gjort noget ved mit roderi. Jeg har nemlig fået anskaffet mig nogle pæne og enkelte kasser. Nogle hvori jeg kan skjule alt mit rod☺️

Mine nye kasser er fra House Doctor og hedder Suede. De er beklædt med ruskind og i en blålig nuance. Jeg synes at det giver et rigtig godt miks og skiller sig perfekt ud fra mit ellers grå og hvide univers☺️ Jeg har valgt at placere dem i en af mine Montana reoler, for også der at give et lidt roligere look, end hvis der er bøger over det hele. Og så er roelen godt 2 meter fra mit spisebord, så post mm. når aldrig ud af syne☺️
Kasserne er en ‘samlet pakke’ og bestod af to styks, den éne lidt større end dén anden. Jeg har valgt at bruge den store kasse til ting som ‘Need to Do something with‘ og i den mindre, har jeg lagt ting som jeg ved jeg bruger ofte og derfor ved hvor er og er lige ved hånden – Ret smart, hvis jeg selv skal sige det ☺️

Spar 30% på alt hos Homedec, minus seneste nyheder. Brug koden IDA30 som gælder frem til d. 10. juni.

Opbevaringskasserne har jeg fundet hos Homedec, hvilket er en ret så fin hjemmeside, med rigtig mange pæne ting. Jeg faldt blandt andet i samme omgang også for Shape urtepotte, hvilket også er fra House Doctor. En jeg bare blev nød til at klikke hjem! Jeg synes at dens rustikke udseende er utrolig fint og giver et tilpas råt look i min lejlighed 🥰 og så kan jeg godt lide, at den ikke kun kan bruges som en urtepotte, men også som vase med nogle grene☺️

Også Duftlyset og Duftpindene fra Meraki er fundet Homedec. Meraki er et brand som jeg længe har været nysgerrig på. Deres produkter er så pæne og rene at se på og synes at de pynter så fint. Og så er jeg stor forbruger at duftlys og duftpinde. Så det lå næsten i kortene, at de også skulle med mig hjem☺️

Og nu til noget af det, som jeg har glædet mig til at dele med jer☺️ Homedec har været så søde at lave en rabatkode til jer, hvilket giver hele 30 % på alt på deres hjemmeside, minus seneste nyheder. I skal bare bruge koden IDA30, som gælder frem til d. 10. juni.

Udover mine nye ting, så kan jeg fortælle, at de har rigtig mange søde plakater og wallstickers og det er også muligt, at designe ens egen plakat med egne billeder og på den måde lavet sit eget personlige præg på væggene derhjemme 🥰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

  1. Jeg har sådan en aftale med mig selv om, at det gerne må rode lidt i løbet af dagen/aftenen, når vi ikke spiser ved bordet. Og så rydder jeg det væk, når jeg går i seng. Så bliver jeg altid mødt af et friskt syn :-) Ellers nogle søde kasser :-)

    • Det lyder som en god aftale du har med dig selv :) – den kunne jeg godt finde på at kopiere :)
      Ja og tak. De er nemlig så fine og så fylder de ikke så meget, men kan rumme en hel del.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.