Hotel BQ Apolo 4**** i Can Pastilla, Mallorca

.

 

Så er det snart sommerferie tid og i den forbindelse vil jeg lige vise jer, hvor vi boede sidste sommer på Mallorca. Hotellet hedder 4**** hotel BQ Apolo og ligger tæt på Palma. Et ganske okay hotel, særligt hvis man ser på value for money. Vores rejse var ren charter og købt gennem SPIES.
Vi var af sted i 7 nætter, hvor vi havde tilkøbt morgenmad. Og det, sammen med fly og mad i flyet og transport fra lufthavn til hotel og omvendt gav vi kun 3.750 kroner pr. mand. Hvilket var virkelig billigt, men for de penge kan man nu heller ikke forvente meget!

Da vi ankom på vores hotel på Mallorca, var klokken kun 10.30 og vores værelse var (af gode grunde) endnu ikke klart. Vi stillede derfor vores kufferter og gik ned i den nærliggende by. Den ligger små 250 meter fra hotellet. Her satte vi os og fik en is, hvilket er et ‘need to’ for mig, når jeg er på ferie 😊

Da klokken var 14.00 kunne vi få vores værelse. Værelset var ikke særlig stort, jeg vil nok mere kalde det meget lille. Lille, men hyggeligt. Faktisk var det så lille, at vi ikke kunne have begge kufferter liggende åbent på samme tid, uden at den ene var i vejen 😂😊

Det aller bedste ved 4**** hotel BQ Apolo, må dog siges at være morgenmaden.

Til hotellet hører ogs en mindre pool, med solsenge. Selve pool området er lukket frem til kl. 9 (mener jeg). Noget jeg ret godt kunne lide, da folk derfor ikke kunne gå ned og ‘reservere’ ligge stole, fra de stod op. Selvfølgelig var der nogle, der faldt inden under den kategori i løbet af dagen. Men overordnet set, så synes jeg faktisk at folk var ret gode til et respektere hinanden og ikke lade deres håndklæder ligge, uden de selv var til stede.

Det aller bedste ved 4**** hotel BQ Apolo, må dog siges at være morgenmaden. Den synes jeg, var virkelig god, eller jeg vil nok mere beskrive den som rigtig lækker! Hvilket betyder rigtig meget for mig. Udvalget var kæmpe stort og rummede næsten alt. Der var alverden af pålæg, æg og bacon, salat, frugt, cornflakes mm. Herudover var der også champagne og vi kunne få frisk lavet omelet, røræg og spejlæg. Vi valgte hver dag en omelet med grønt :) Dog savnede jeg nogle nødder, som jeg normalt spiser til min morgenmad.
Herudover var betjeningen og hele personalet på hotellet så utrolig søde og meget service mindet. De var hele tiden meget opmærksomme på om man manglede noget og var over én, lige så snart man markerede sig.

Hotellet lå tæt på den nærliggende by Can Pastilla samt stranden. Blot 150 meter og man var ved standen og 250 meter til byen. En by som mest bestod af spisesteder. Her kan jeg anbefale et besøg hos Soul RestaurantL’artista Pizzeria😊

Nu ved jeg ikke, hvordan priserne ser ud i år, men hvis de ligger på samme niveau og man ønsker at komme ned til solen og ikke har de største præferencer, så kan jeg kune anbefale at kigge hos Spies, som har nogle rigtig gode og billige rejser 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.