May News 2019

.

| Opbevaringskasser House doctor | Trenchcoat Massimo Dutti | Shorts Lee | Urtepotte House DoctorLoafers Gucci |

Så er vi kommet til juni og det er tid til at se tilbage på mine køb for maj måned. Og endnu engang blev det til nogle rigtig gode køb 😊
Jeg er dog begyndt at lege lidt med tanken, at når der kommer noget nyt ind, så skal der også noget ud. Pt. er det stadig kun ved tanken, men tænker at det er en meget sund måde at vurdere om det nye nu også ‘er så nødvendig’, hvis det skal erstatte noget andet..

Som skrevet, så var maj også en dejlig måned, med gode nye tilføjelser til matriklen og garderober 😊 Jeg fik blandt andet tilføjet følgende:

  • Pæne opbevaringskasser fra House Doctor. Nogle som jeg blandt andet omtalte her.
  • En ny Trenchcoat, noget jeg har ledt efter længe! Denne er fra Massimo Dutti og er så fin. Jeg er særligt vild med alle dens detaljer. Det var en veninde der fortalte mig om den, så hele æren går til hende🥰
  • Mine hvide demin short fra Lee. De har dog endnu ikke været i brug, da vejret ikke lige har været til det. Men tænker at de er nogle, som vil blive i garderoben i mange år 😊
  • Min nye urtepotte. Den er også fra House Doctor og blev også vist her, ligesom opbevaringskasserne. 
  • Mine nye Gucci Loafers. Hvilket er et par, som jeg drømte lidt om allerede sidste år. Men da jeg synes at det var mange penge for et par sko, lod jeg dem ligge og købte i stedet for mine Jonak. De har også været en god sublimest, men dem fra Gucci lå stadig i baghovedet, så nu skulle det være😊 Og et må siges, at have været en god beslutning! Det er det fodtøj som jeg har brugt aller mest i maj måned.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.