Mine nye briller fra Jamie Looks

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Jamie Looks ///

Jeg har fået nye briller 😊 Nogle ville nok sige at det er på tide.. Særligt hvis I spørger mine forældre. De skrifter selv briller hvert andet år, hvis ikke oftere. Men da jeg oftest bruger kontaktlister og jeg altid har været okay tilfreds med mine nuværende briller, har jeg ikke set nogen grund til at skifte dem ud. Men da mine tidligere briller gik i stykke for lidt tid siden, så har jeg været på udkig efter nogle nye.

Når det kommer til valg af briller, så har jeg aldrig været rigtig kritisk overfor mit valg. Det som er vigtigst for mig er, at de klæder mig og så skal de være med tynde glas. Idet jeg ikke bryder mig om ideen om, at komme gående med et par hinkesten omkring øjnene. Og så skal de gerne være klassiske og enkelte. Jeg er desværre ikke så god til at være markerende på det område. Lidt en skam, da der findes ret så mange cool briller, indenfor den kategori.

Når det kommer til valg af briller, så har jeg aldrig været rigtig kritisk overfor valg af briller.

Udvalget af briller er mange. Det kan derfor være lidt som at lede efter en nål i en høstak, for at finde de rette par. Jeg har derfor været godt og grundigt på brillejagt. Og skal jeg selv sige det, så synes jeg faktisk, at jeg har fundet det helt perfekte par. Stellet jeg har fundet er fra Jamie Looks. Et dansk/Københavnsk brand der så dagens lys i 2017. Deres briller er håndlavet og inspireret af kobberspirerne på Christiansborg Slot, men samtidig også fra rundt omkring i verden. Og med et formål, at lave briller som er flotte, men samtidig i god kvalitet og hvor prisen holdes nede – hvilket jeg godt kan lide. Og så kan jeg rigtig godt lide, at de har et partnerskab med NGO Red Synet.

NGO Red Synet er et projekt, der hjælper husstande, der lever under den nationale fattigdomsgrænse med øjenpleje til dem i nød. Hvilket jeg synes er utrolig fint, da jeg selv som bruger briller ved, hvor hæmmet man er, når man ikke har det rette syn.

.

Mit nye brillestel fra Jamie Looks hedder Wilde og mit første rigtige par sorte (og runde) briller. Faktisk har jeg aldrig tænkt, at et par runde briller ville klæde mig, men jeg synes nu, at jeg gør det ret godt 😊 Men jeg er nu også ret hooked på deres Kierkegaard stel i den Crystal Grey model. Begge stel kommer i fire forskellige farver.
Pt. findes Jamie Looks kun på nettet, hvilket nok vurderes til at være et noget svært sted at købe briller. Men jeg var faktisk ret overrasket over, hvor nemt det var. Efter jeg havde besluttet min for min brille og trykket ‘LÆG I KURV‘, kom der et nyt vindue op. Her kunne jeg give min rette styrke mm. og er man i tvivl, så har man mulighed for at skrive til JamieLooks, så man er helt sikker på, at styrken bliver som den skal.

Udover briller, så laver Jamie Looks også nogle rigtig fine solbriller. Og nu gik mine yndlings solbriller fra Chanel i stykker i ulykken 😞 og da jeg endnu ikke havde fundet den helt rette erstatning, tillod jeg mig at se på deres udvalg også. Her faldt jeg over deres Copenhagen model i farven Milky Rose. Jeg er ellers god til at vælge Leo print, når det kommer til solbriller. Men nu tænkte jeg at det var på tide at prøve noget nyt og jeg synes at de er så fine 😍

Men jeg var faktisk ret overrasket over, hvor nemt det var.

Mine nye briller er modtaget og de er ligesom de skal være☺️ Og så kom de i en rigtig fin indpakning, samt pænt etui, hvilket selvfølgelig også har noget at sige. Det betyder ihvertfald rigtig meget, for mig, at det er et etui som er fast, så jeg kan have mine briller med i tasken uden at være bekymret for, at de går i stykker.

Så nu har jeg fået nye briller til de næste par år ☺️ – men.. lad os nu se, om jeg kan holde mig tilbage og ikke også bestille Kierkegaard modellen i den Crystal Grey 🙈 Den er i hvert fald fin 😍

Og hvis I er blevet fristet til at give Jamie Looks et kig, så har I faktisk mulighed for at få hele 30 % på hele ordren ved brug af koden BlogIda 😍

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.