Movie Of The Month – Disneys Aladdin

.

Denne måneds Movie of the Month er en film, som jeg har glædet mig længe til at se!
Det drejer sig som Disney klassikeren Aladdin fra 1992, som også er blevet genindspillet med mennesker. Hvilket er en af mine absolut yndlings Disney film! Hvis vi lige ser bort fra Skønheden og Udyret og Løvernes Konge.

Filmen handler om gadedrengen Aladdin som bliver forelsket i den smukke prinsesse Yasmin. Og da han anskaffer sig den magiske lampe med tilhørende lampeånd, får han mulighed for at komme tættere på prinsessen med sine tre ønsker.
Vi oplever herudover både Abu, det flyvende tæppe, Genie, Jafar og Iago.
I bund og grund, er filmen stort set 100 % lig med tegnefilmen. Selv den måde alle karaktererne bevæger sig på, er for det meste, på samme måde som i tegnefilmen.

Den er så sød, god og rørende, at tårerne trillede ned af mine kinder i slutningen af filmen. Det er dog en film, som hælder en del til den musicalmæssige side, så man skal nok være lidt musical fan, for at være rigtig fan – hvilket jeg heldigvis er 🥰
Og som bonus er så Mena Massoud der spiller Aladdin, ret så fin at se på 😊 Og Will Smith som Genie, er ren underholdning.

Min veninde og jeg så den i Imperial. Vi sad på række 14, hvilket er den række, hvor sæderne kan ligges ned. Jeg var ellers blevet ret forvent til MovieHouse sæder. Så det var en rigtig skøn overraskelse, at sæderne i imperial på række 14 kunne det samme 😍
Alt i alt er det en rigtig god film, som jeg gerne vil se igen (mange gange). Så den er virkelig anbefalelsesværdig!

Aladdin fortjener uden tvivl og helt bestemt 6 ud af 6.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Læs også om min omtale af Dumbo, Snehvide og Skønheden og Udyret

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.