Nå rejsen ikke går som forventet

.

Sommerferie står for døren, hvilket betyder at mange så snart er ved at pakke kufferten og rejse mod sydens sol☀️
Jeg selv er endnu ikke kommet så langt, mht. min sommerferie og dens destination. Jeg ved hvornår jeg har ferie, men det der med at bestille ferie, det plejer altid at være i lidt sidste øjeblik..

Jeg kan rigtig godt lide at komme ud og rejse. Få luft forandring, opleve nyt steder og komme lidt væk fra hverdagen. Men lige så meget som jeg holder af at rejse. Lige så meget finder jeg først en rigtig ro, når jeg står tilbage i Kastrup lufthavn igen og har min kuffert ved min side. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid en eller anden frygt for, at min kuffert enten ikke når frem til rejse destinationen, eller med hjem igen. Hvilket resulterer i, at jeg altid har en større mængde håndbagage med. Idet at det er ting, jeg ikke vil miste. Og så ved jeg i det mindste, at lige præcis de ting, dem har jeg på mig. Men det er egentlig noget åndssvagt, idet jeg aldrig selv har oplevet at miste min kuffert – min far har dog. Da vi var små. Måske det er det som stadig sidder på mig? 🤔

Nu er det jo ikke ligefrem fordi, at alle lufthavne er lige så indbydende som Kastrup

Til gengæld har jeg ofte oplevet, at der er forsinkelser på fly, hvilket også er pænt irriterende.. Og nu er det jo ikke ligefrem fordi, at alle lufthavne er lige så indbydende som Kastrup. Jeg kan i hvert fald huske, da min mor i anledningen af hendes 60 års fødselsdag, havde inviteret familien til Rom. Her blev vores fly aflyst i sidste øjeblik, hvilket betød at vi blev om rokeret til et andet med en mellemlanding på 2 timer i Frankfurt. Her kunne det have været ret smart, hvis jeg kendte til airhelp, en hjemmeside som giver et godt overblik over diverse flyaflysninger samt hvordan man kan forholde sig og gøre, samt denne side, hvor der står beskrevet, hvilket rettigheder vi som flypassagerer har. Desværre endte vi blot med at sidde og kukkelure i 2 timer.. 

Så drømmer jeg stadig om en rejse til Maldiverne

Udover min frygt for, at miste min kuffert og diverse fly aflysninger. Så er det vigtigste når jeg rejser nok aller mest, at jeg husker at få tegnet en rejseforsikring. Hvilket også går ind og dækker daglige omkostninger ved mistet kuffert og nogle rejseforsikringer hjælper også til med flyaflysninger. Nu er jeg ikke den, som rejser mest, så jeg plejer at tilkøbe en rejseforsikring, når jeg skal ud og rejse. Men rejste jeg mere end 3 gange om året, så ville jeg vælge en hel års rejseforsikring. Den er nemlig en del billigere på den lange bane. Og så skal man ikke bruge til på at etablere en nu, hver gang.

Skal jeg vende tilbage til dette års sommerferie, så drømmer jeg stadig om en rejse til Maldiverne, som jeg også har omtalt her. Det må nok siges at være min absolut drømme destination! Men lad os nu se, om det nogen sinde bliver til noget ..😔

Har I styr på jeres sommerferie?😊

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.