Outfit 2019 #6 – I mors trøje og sol i øjnene

.

| Trøje Mors egen strikJeans Only | Loafers Gucci | Taske Gucci | Solbriller Prego by Karen Simonsen |

Et outfit fra maj måned, hvor jeg var en tur i sommerhus med mine forældre. Det endte dog med at blive en noget kortere tur end håbet og tænkt, for mit vedkommende. Vi tog af sted lørdag lidt over middag og var derfor først deroppe omkring kl. 15. Allerede kl. 17.30 (ish) modtog jeg en mail vedr. søndags arbejde, så søndag morgen kl. 6.32 sad jeg i toget fra Nykøbing mod København, så jeg kunne være hjemme og klar til arbejde kl. 9.00 – længe leve offentlig transport.. 🙄 Men heldigvis fik jeg prøvet deres robot plæne klippere, hvilket jeg også har nævnt her 😊

Men heldigvis nåede jeg også at hygge mig og komme lidt ned i gear, lørdag eftermiddag. Jeg fik blandt andet nyt solen i en solseng og så fik jeg også min mor til at knipse et outfits billede af mig 😊 Et meget simpelt og afslappende outfit.

Mine loafers er nye og er uden tvivl, de bedste loafers jeg til dato har eget! 🥰 Og også det dyreste par sko jeg nogen sinde har eget! Jeg synes at de er så fine og så har de en rigtig blød sål. Hvilket gør, at de er utrolig behagelige at have på og gå rundt i, i længere tid af gangen.
Strikken er en min mor selv har strikket, den gang hun var på min alder, eller nok noget yngre, hvis dette indlæg taler sandt 😊 Så den må jo snart være 40 år gammel.. Den har altså været en del af min garderobe i snart mange år, men har haft nogle år, hvor den ikke har været i brug.

Jeg ville sådan ønske, at jeg selv kunne strikke noget lignende. Men desværre tror jeg ikke, at jeg er så godt indenfor strikkeverden. Pt. holder jeg mig til mine tæpper og karklude 😂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

    • Tak Mie :)
      Jeg købte min hos Gucci, inde på Østergade. Men den kan blandt andet også fås på deres egen hjemmeside og net-a-porter :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.