Beskyt håret fra solen stråler med HH Simonsens nye Wetline hårpleje-serier

/// Indlægget er lavet i samarbejde med BilligVoks ///

Sommer er godt i gang og solen stråler viser sig også fra sin bedste side. – I hvert fald de fleste dage. 

Mange af os er gode til at bruge solcreme, når vi er ude i solen. Men det er faktisk også vigtigt, at vi også beskytter håret mod solens UV stråler. De kan nemlig både være med til at gøre håret trist og tørt. Og hvis man ikke beskytter håret, vil dette medføre, at håret på sigt,  rent faktisk bliver ældet før tid. Har du farvet hår, kan farven blive påvirket af solen og farven derfor falme og er håret afbleget kan det ende med, at farven også her bliver helt anderledes.

Det er derfor også utrolig vigtigt at beskytte håret. Jeg kan selv tale af erfaring, mht. det triste og tørre hår. Og hvor det bare føles som en tør høstak. 

Jeg er derfor begyndt at bruge HH Simonsens nye Wetline produkter, hvor jeg har mixet lidt rund i de forskellige nye serier og bruger dem, hvor der er fokuseret på håret og det beskyttelse mod solens UV stråler.

De produkter, som jeg er begyndt at bruge, er deres Moisture shampoo, Repair conditioner og til sidst deres Moisture mask. Alle nogle produkter, som giver en masse fugt til håret. Og så er conditioneren fyldt med keration, hvilket er noget af det som håret mister meget af i solen. Så kombinationen af Moisture og Repair produkterne skulle være det rette kit, til at holde mit hårs balance oppe 😊
Jeg har nu prøvet dem i små 10 dage og jeg synes at de er gode. Mit hår føles i hvert fald dejlig blødt og slet ikke tørt og kedeligt 😊

Men det er faktisk også vigtigt, at vi også beskytter håret mod solens UV stråler

Er I også nysgerrige på produkterne, så ved jeg, at de fås i diverse frisørsaloner landet over, ligesom deres børster også gør.

Skal jeg fortælle kort om den nye Wetline serie, så kan jeg sige, at det er en bred serie, bestående af effektive, eksklusive og parabenefri produkter. Det er produkter bestående af shampo, conditioners og hårkure og alle egnet til alle typer hår. Fælles for produkterne er deres unikke brug af keratin. Hvilket er med til at give et sundere og stærkere hår. Herudover indeholder de også naturbaserede olier, som tilfører fugt til håret, samt at det gør håret mere smidigt.

Er I også nysgerrige på produkterne, så ved jeg, at de fås i diverse frisørsaloner landet over, ligesom deres børster også gør. Og ønsker I yderligere info, så kan I altid skrive til info@hhsimonsen.dk og høre ad 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.