June News 2019

Briller Jamie Looks | Solbriller Jamie Looks |

De her News fra den foregående måned, har altid været et af mine favorit indlæg. Jeg synes at det er skægt at se tilbage på, hvad der er kommet ind i garderobeskabet over tid. Og samtidig også skræmmende, de måneder, hvor at jeg har fået tilført mere end hvad godt er.

I juni måned er der dog ikke så meget at se tilbage på. Jeg har nemlig ikke købt noget 😳. Det eneste det er blevet til, er et par nye briller. Hvilket var en nødvendighed, da mine gamle gik i stykker, samt et par solbriller. Sidste år var Juni måneds køb en helt anden snak! Her fik jeg både købt min Celine taske, Chanel pung, Minimum kjole og et gav af sko, samt en computer taske..

Både taske og pung er i brug stort set dagligt. Og kjolen fra Minimum har været i brug på jobbet allerede tre gange i juni måned. Og så har den fået sådan nogle søde ord med sig, fra nogle af drengene 😊

Men i år, kan man i den grad sige, at jeg har holdt lav profil. Måske at det kan have noget afgøre med, at jeg har sagt til mig selv, at når der kommer noget nyt ind, så skal der noget gammel ud. På den måde bliver alle køb lige vurderet en ekstra gang – den reglen gælder dog ikke helt, når jeg skal til London. Her vil jeg i hvert fald gerne købe en lys/hvid taske og tænker at der nok også kommer noget andet med hjem 🥰 – Så har I en pæn lyd/hvid taske i tankerne, så modtages alle anbefalinger 🥰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.