Mine planer for august

Så er vi snart kommet til august. En måned som står på rigtig mange gode og spændende ting for mit vedkommende.

  • Måneden starter ud med, at min fætter holder 30 års fødselsdag 🇩🇰🥳
  • Jeg har selv fødselsdag og fylder 33 år 😳. Min niece fylder 4 år på samme dag så vi starter ud med hygge hos hende og om aften skal min dag fejres på Restaurant Wilhelm, hvilket jeg glæder mig til og i weekenden skal jeg holde fødselsdag for familien.
  • Jeg går på 3 ugers ferie, hvor jeg blandt andet skal til Grækenland, nærmere betegnet Kos ☀️😊
  • Jeg skal til tandlægen… ja det praktiske skal også ordnes.
  • Jeg skal til optikeren.. og har denne gang bestilt en gratis synsprøve hos Crosseyes 😊
  • Jeg skal style burgere hos Holy Cow i Ordrup. Tænker at mine madkundskaber bliver sat på prøve..
  • Jeg har nogle forskellige veninde aftaler, hvilket pt. indeholder frokost og is af taler 😊
  • 30. august har jeg sidste dag på min nuværende arbejdsplads. Et sted jeg har været i mere end 11 år.. Det er så underligt at jeg skal væk derfra og sige farvel til nogle rigtig dejlige kollegaer. Men jeg glæder mig virkelig meget til, at jeg til september skal starte et nyt sted og med nye udfordringer 😊 Og så har jeg allerede været inde og hilse på nogle af mine kommende kollegaer og de virker så utrolig søde og opgaverne rigtig spændende 😊. Så det er noget, som jeg glæder mig meget til 😊. Men samtidig ved jeg også, at jeg kommer til at savne mange ting ved mit nuværende arbejde.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.