Touchland Powermist Fugtgivende Hånddesinfektionspray

/// Indlægget er lavet i samarbejde med Touchland Powermist ///

Må jeg præsentere jer, for det seneste produkt, som jeg hurtigt er blevet stor afhængig af. Min hånddesinfektionspray fra Touchland Powermist, hvilket er en fugtgivende rensespray til hænderne.

Dem som kender mig ved, at når det kommer til det med bakterier, så er jeg nok det lidt mere sippede type. Kort sagt, så har jeg det noget stramt med bakterier. Hvilket nok også er grunden til, at jeg aldrig har været på en festival. Og holder mig så langt fra den offentlige transport som muligt. 🤔 Jeg ved dog godt, at man ikke kan være helt foruden bakterier og at de også er gode for os på nogle punkter, men alligevel..

Hver morgen når jeg møder på arbejde, så er noget af det første jeg gør, at vaske mine hænder. Hvilket også er det første jeg gør, når jeg kommer hjem. Så I kan nok tænke jer, at det godt kan være lidt problematisk, når jeg kommer et sted og man ikke lige har en håndvask i nærheden. Eller når man er uden døre og skal spise en is, frokost mm.

En hånddesinfektionspray, som udover at tage sig af bakterierne, også er fugtgivende og ikke tørre hænderne ud

Jeg er derfor stor bruger, af at bruge hånddesinfektionspray og jeg har en liggende i stort set alle mine tasker. Desværre har jeg længe haft en tendens til, at få utrolig tørre hænder efterfølgende, hvilket betyder at jeg også bruger godt af håndcreme. Det er jo i sig selv også fint nok, men både desinfektionspray og håndcreme, det fylder godt i tasken..

Jeg blev derfor rigtig glad og spændt, da jeg blev præsenteret for mit seneste og nyeste skud på stammen, Touchland Powermist. En hånddesinfektionspray, som udover at tage sig af bakterierne, også er fugtgivende og ikke tørre hænderne ud. Den indeholder Aloe Vera, essentielle olier og andre naturlige ingredienser, der renser hænderne på en effektiv måde, uden at huden bliver udtørret.
Den kommer i 8 forskellige dufte og indeholder op til 600 pust! Og så fås de både i en almindelig version eller en keyring udgave.

Jeg er selv startet ud med lavender, da det er en af mine favorit dufte. Men lur mig, om jeg ikke prøver en anden, næste gang. Tænker i hvert fald at deres Forest Berry, lyder list spændende, men deres Watermelon, må siges at være en ultimativ ‘Must Try‘! Mig som elsker vandmelon 😍🍉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.