July News 2019

| Blazer Vero Moda | Sandaler Clarks | Kjole Gold Kid London | Kjole Even & Odd | Top Oasis | Taske Russell&Bromley | Taske Celine

Juli måned bød på lidt flere news, end de sidste par måneder.. Hele syv nye ting blev det til.

Det blev blandt andet til to tasker.
Den første er mine nye Celine taske, som jeg købte i London 🥰. Den har den mest perfekte størrelse. Den kan både rumme pung, nøgler, småting og så også en flaske vand, hvilket er noget som jeg i den grad har manglet! Så den er hurtigt løbet ind på første pladsen af mine tasker 😊
Herudover købte jeg også den hvide taske fra Russell&Bromley. Faktisk var det meningen at jeg ville kigge efter en hvid taske, nærmere lige præcis denne fra Celine. Desværre er den fra sidste års sæson, men den fra Russell&Bromley er nu et godt alternativ 😊

Herudover kom der også to nye kjoler ind i skabet. 
Den gule er købt hos Zalando, mens den hvide var en jeg fandt i Notthing Hill. Begge nogle jeg allerede har haft på en hel del gange. Den gule var blandt andet på, en aften i Covent Garden. Og den hvide havde jeg på, da vi var inde og se Lion King – en virkelig fin oplevelse! 😍

Den første er mine nye Celine taske, som jeg købte i London. Den har den mest perfekte størrelse

Af sandaler, så har jeg i snart nogle år, ledt efter den perfekte erstatning til mine Clarks sandaler, som er tilbage fra 2012. Jeg har virkelig været glad for dem! Men i Nice sidste år, gav elastikken op og de kunne ikke klare mere 😔
Generelt er Clarks et mærke som har jeg rigtig god erfaring med. Der er en rigtig god og blød sål, hvilket gør, at man kan gå langt i deres sko. Så jeg ville gerne have en ny Clarks model, men det var bare hvilken… Det har været lidt svært, da jeg ofte synes at deres modeller godt kan virke lidt konet.. Men så så jeg deres Sense Lily, en model som jeg syntes var pæn på billederne og tog chancen. Og det var godt! Jeg blev nemlig rigtig positiv overraket. En ting er, at modellen er fin, men her udover så sidder den godt på foden og har en dejlig behagelig hæl. Hvilket gør, at man kan gå i skoen i mange timer. Jeg havde dem med til London, hvor de blev brugt godt og mine fødder brokkede sig ikke noget tidspunkt.

Jeg i snart nogle år, ledt efter den perfekte erstatning til mine Clarks sandaler

Herudover blev der også tilføjet en hvid blazer. Hvilket har været på min ønske liste længe! Jeg har virkelig googlet nettet tyndt, for at finde den helt rigtige. Aller helst, så havde jeg håbet at HM havde en hvid udgave af min sorte blazer, da den er helt perfekt. Men da den ikke findes, endte jeg med at bestille denne fra Vero Moda, hvilket er et helt okay alternativ.

Til sidst er toppen fra Oasis. Det er faktisk en fødselsdagsgave fra min mor. Men da hun syntes at vejret er til den lige nu, var hun sød at forære mig den før tid. Jeg er selv rigtig vild med farven og modellen og også den har allerede været i brug. Og så tænker jeg også, at den skal med til Kos, sammen med mine to nye kjoler 😊

Så juli blev til lidt mere end håbet. Men heldigvis gode ting, men det betyder også, at 7 gamle ting skal ud, hvilket er en lidt større opgave 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.