Movie of the month – Løvernes Konge

Denne måneds Movie of the Month er endnu engang en Disney Klassiker. Denne gang er det en af mine favoritter, nemlig Løvernes Konge. Den nyeste genindspillede Disney Klassiker 🦁

Jeg var inde og se filmen i biografen med en veninde på selveste præmieredagen d. 17. juli. Vi valgte endnu engang Imperial og række 14 – rækken, hvor man kan ligge ned i sæderne 😍. Det er gået hen og blevet lidt en ‘must’ ting for mig, når jeg skal i biografen 😊.

Filmen er lavet slavisk efter tegnefilmen fra 1994 og handler om Simba, den kommende Løvernes Konge. Men grundet hans fars død, må han drage bort fra Kongesletten, hvor ham og de andre løver holder til. 
På hans flugt møder han surikaten Timon og vortesvinet Pumba, en skæv sammensætning, som han hurtigt klikker med og sammen med dem, nyder Simba sit nye liv og tilværelse.
Tilbage på Kongesletten har Simbas onkel, Scar, overtaget Kongesletten og da hans syn på tilværelse er mere mørk, har dette medført at alt det grønne, levende liv, er gået hen og blevet mørkt og trist og mange af dyrene har forladt området.

Heldigvis får Simba nys om sin onkels foretagende. Han drager derfor mod Kongesletten for at vinde den retur og bringe det frodige og dyrerige liv tilbage.

Er du vild med Disney udgaven, så vil jeg sige at 2019 udgaven er et ‘must see‘. Men hvis man ikke er så meget til dyr, natur og i den kaliber udseendelser og film, så vil det være en lang oplevelse i biografen.

Personligt, er jeg mest til tegnefilmen fra 1994. Og da jeg aldrig har været den, som er til natur udseendelser, vil jeg ikke kunne give filmen mere end 3 ud af 6
⭐️⭐️⭐️

Nu har de seneste par film anmeldelser været i Disney kategorien, så tænker at næste måned må være en romantiske film på Netflix Danmark 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.