Outfit 2019 #10 – Foran en rød dør i London

Top Ichi | Shorts Ellos Collection | Sandaler Clarks

Et dagens fra London, hvor solen skinnede og graderne var mellem 25-32 grader alle dage 😊☀️

Dette outfit var fra andendagen, hvor jeg stødte på den fineste røde dør. Og det skulle jeg selvfølgelig have et billede af 😊
Outfittet er en første gangs sammensætning, idet at shortsene er nye. Men det fungerer jo så fint sammen :) Særligt shortsene er nogle, som jeg er rigtig glade for og dem som jeg har brugt aller mest i denne sommer. De er lidt store i det og dejlig luftige, hvilket er rart i den varme, som vi er begyndt at blive præsenteret for. Og så er jeg vild med det bindeværk. – Og så er de faktisk på tilbud lige nu 🥰

Sandalerne er faktisk også nogle helt nye af slagsen. De er fra Clarks, hvilket er et mærke jeg har rigtig god erfaring med. Det er nogle som man kan gå i hele dagen og denne dag endte vi med at gå mere end 26.800 skridt, 17.7 km og hele 72 etager 😳. No wonder, at mine fødder var ømme. Men vi fik oplevet en masse, noget jeg vil komme meget mere ind på, i et andet indlæg 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Tina

    Gode billeder, helt bestemt :-)
    Nyd det for mig også, jeg vil gerne selv opleve London en dag.
    Sommer hilsner til dig smuksak :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.