Outfit 2019 #11 – Retur efter ferie og et styks pæn kjole rigerer

Så er jeg retur på job, efter tre ugers ferie, hvilket blandt andet bestod af, at fylde år, fejre min niece og en tur til Kos. Sidst nævne var i min sidste uge af min ferie. Jeg har aldrig været på Kos før, så jeg var spændt på at se, hvad øen kunne byde på. Vigtigste formål var dog at nyde solen, hvilket ikke var noget problem. Vi havde høj sol fra morgen til aften og mellem 33 og 35 grader. 

Vi boede små 2,5 km fra Kos by, så vi havde lejet cykler, så vi hver dag kunne cykle ned og købe is – det var jo vigtigt 😏 Ellers cyklede vi også lidt rundt. De cykler, var i hvert fald givet rigtig godt ud og nogle tro følgesvende.
Ellers nød vi egentlig bare mest livet ved poolen, hvilket var rigtig tiltrængt. Vi havde ved en fejl tilkøbt aftensmad på hotellet, hvilket resulterede i, at vi kun en enkel dag spiste inde i byen. Maden på hotellet endte nemlig med at være ganske okay. De havde vandmelon om aften, hvilket trak ret meget op 😊
Og nå ja, så fik jeg også købt den fineste kjole, som jeg har på, på billedet 😍

Men nu står den på hverdag igen og lige om lidt, så starter jeg nyt job. Stadig så underligt at tænke på, efter 11 år det samme sted. Men jeg er spændt og glæder mig rigtig meget 😊

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

 1. Smuk kjole :-) Godt du snart får et nyt klædeskab til alt dit tøj, haha :-)
  Lyder skønt med varme og afslapning, selvom jeg klart er mere til det sprøde efterår :-)
  Bliver så spændende med dit nye job. Det skal nok gå rigtig godt. Du er jo dygtig til det, du laver.

  • Tak søde <3 Jeg glæder mig rigtig meget – trods det også er noget vemoigt at skulle sige farvel til mine nuværende kollegaer.

 2. Tina

  Smukke dig i den flotte kjole :-)
  Tillykke med nyt job :-)
  Kos er skøn og det lyder til, at I har nydt ferien :-)
  God hverdag ønskes herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.