Alene ved poolen og P3 i højtaleren

/// Indlæg lavet i samarbejde med MOBILCOVERS.dk ///
På Kos var jeg ret god til at komme tidligt ned til poolen – man skulle jo næppe misse en eneste solstråle ☀️😂
Jeg var der før kl. 8.30, mens de fleste andre først kom omkring kl. 10. Hvad laver de mon alle sammen i det tidsrum???

På Kos var vi 1 time foran herhjemme, hvilket betød at jeg kunne høre stort set hele gomorgen P3, hvilket er noget jeg altid hører herhjemme – bedste radio program, hvis I spørg mig 😊 Og da jeg var alene ved poolen om morgen, havde jeg taget min nye JBL højtaler med mig derned. En højtaler som jeg anskaffede mig lige inden afrejsen. Den er købt gennem MOBILCOVERS.DK, hvilket er en hjemmeside, som jeg tidligere har handlet hos og med god erfaring. Jeg er særligt stor fan af deres levering. Bestiller man sent om eftermiddagen, så ligger pakken på dørmåtten dagen efter.

Den eneste ulempe ved at ligge ved poolen var, at jeg stadig ikke kan ligge på rygge. Men heldigvis har jeg en støttepude, som jeg har med mig over alt! Og ikke kan leve uden. Det ser måske dumt ud, men sådan er det og hvis det kan gøre, at jeg kan ligge mere eller mindre på ryggen, så er den mere end velkommen.
Udover ved poolen om morgen, så blev min JBL højtaler brugt godt på værelset. Særligt om aften, hvor vi sad på altanen og drak vin inden og efter maden 😊

Udover MOBILCOVERS.DK, så har de også siden TABLETCOVERS.DK der har et stort udvalg af covers og tilbehør til tablets og MacBooks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.