Job skifte – farvel til noget gammelt og goddag til noget nyt

Som jeg skriv om her, så har jeg efter 11 år i samme virksomhed, opsagt min stilling og skal nu tage hul på et nyt kapital.
Jeg har i dag, 5. september, første arbejdsdag på mit nye arbejde. Noget som jeg har set frem til og glædet mig til, siden jeg fik stillingen i starten af juli måned 😊 Indlægget her, er derfor skrevet forud og jeg er nu mødt ind og har hilst på alle mine nye kollegaer. Nogle er der blevet hilst på tidligere, da jeg var inde og sige hej en dag i juli måned. 

På mit tidligere arbejde, har jeg siddet som specialist inden for et særligt område. Hvilket har været godt og meget lærerigt. Jeg har altid været god til og glad for, at gå i detaljer, men jeg har samtidig manglet det store overblik. Overblikket over, hvad der sker inden og hvad der sker efterfølgende.
Nu skal jeg til et noget mindre sted, hvor jeg vil få et meget bedre overblik. Overblik, indsigt og indflydelse i det overordnede flow, noget som jeg glæder mig til at være en del af 😊

Nu ved jeg godt, at man ikke kan få alt det man ønsker sig i et job. Men det vil jeg faktisk sige, at det har jeg fået. Jeg er startet i en virksomhed, hvor jeg har mulighed for at lave det jeg godt kan lide, noget som jeg synes giver mening og så følger der nogle rigtig søde kollegaer med – kan man ønske sig noget bedre? 🌸

Nu ved jeg godt, at man ikke kan få alt det man ønsker sig i et job. Men det vil jeg faktisk sige, at det har jeg fået.

Jeg havde altså sidste dag, på mit tidligere arbejde i fredags. En meget mærkelig dag! Jeg havde lidt svært ved, rigtig at forstå, at det var min aller sidste dag. Det er jo et sted, som jeg har været glad for at være. Og et sted, hvor jeg har haft nogle rigtig dejlige kollegaer. Kollegaer, som har lært mig meget, som jeg har hygget mig med, som har bragt smil og glade dage. Men når det er sagt, så har jeg også altid vidst, at jeg godt kunne tænke mig at prøve noget andet. Noget lidt mindre, hvor jeg har mulighed for at kende lidt mere til hele flowet.

Min sidste dag, i fredags, startede som mange andre. Men kl. 15.00 havde jeg inviteret de nærmeste til lidt afsked, så jeg kunne sige ordentligt farvel. Min chef holdte en sød tale og så fik jeg den fineste gave. En Kay Bojesen mini abe og en vase fra Royal Copenhagen. To ting, som jeg er rigtig glade for og ting, hvor jeg altid vil huske tilbage på min tid sammen med dem.

Så i dag starter mit nye kapitel og jeg er spændt og jeg glæder mig 😊🌸

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

 1. Dejligt at du trods så mange år i samme virksomhed har haft mod på at prøve noget nyt. Det bliver dejligt for dig, og jeg er sikker på, du er træt fredag eftermiddag og klar på weekend :-) Altid rart ikke at starte et nyt sted med en fem dages arbejdsuge..
  Sikke en flot vase. Sådan en vil jeg gerne eje :-)

  • Ja, det var også lidt grænseoverskridende at sige op, men det er den helt rigtigte beslutning :)
   Ja, vasen og aben blev jeg også meget glad for. Det er dejligt at have noget stående, som giver minder om mange gode år og mange gode kollegaer :)

 2. Tina

  Stort tillykke med dit nye arbejde :-)
  Jeg håber det er den rette hylde for dig og du får gode udfordringer :-)
  Pøj pøj søde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.