Lejligheds makeover – Jagten på det perfekte spejl

| Gubi | Ilva | Ilva | Ellos |

Som skriver her , så har jeg købt en lejlighed og skifter snart Østerbro ud med Frederiksberg.

Inden jeg flytter ind, er der dog lidt ting som skal laves og jeg tænkte at det kunne være lidt hyggeligt, hvis I fulgte med i mine tanker og ideer, samt udviklingen.. Jeg har derfor lavet en ny kategori, som hedder Makeover. Udover at gulvene trænger til en kærlig hånd, så er der også andre ting, som jeg skal lave købt mig.

En af tingene er et spejl. I min nuværende lejlighed på Østerbro, har jeg spejle i mit indbyggede skab. Jeg har derfor ikke mulighed for, at tage det med mig. Hvilket betyder, at jeg skal finde et nyt spejl til min kommende bolig.

Generalt er der jo rigtig mange spejle at vælge mellem. Men jeg har fundet ud af, at jeg godt kan lide, at et spejl ikke bare er et firkantet et af slagsen, men at det gerne må have lidt kant, på den ene eller anden måde.
Pt. er jeg mest hooked på det fra Gubi. Jeg synes at det har et utrolig flot design og en god størrelse. Desværre er prisen dog noget højere end ønsket.. 😑 Jeg ar derfor været ude og se på andre alternetiver, hvor Ilva har et ganske fint udvalg og det samme er Walle speljet fra Ellos også. Jeg er dog fortsat lidt i tænke processen og tænker at det endelig spejl først bliver købt, når jeg er flyttet ind. Men det er altid godt at have kigget lidt på forhånd og have set marked an 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

  1. Tina

    Gubi spejlet synes jeg er flot.
    Det bliver spændende når du er flyttet ind og kan indrette sig hyggeligt efter lige din smag :-)
    God søndag søde!

  2. Jeg kan bedst lide det fra Gubi. Men ja, prisen :-) Ellers synes jeg også, at Novel Cabinet Makers laver nogle sindssygt smukke spejle. De er også oppe i pris. Men tænk på det måske skal blive med dig i +10 år? Så gør det ikke noget, at det er et flot spejl, som du skal kigge i og på hver dag :-) Hvis du har pengene selvfølgelig..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.