Mine planer for oktober

Oktober står for døren. Hvilket betyder efterår, koldere og mærkere dage, noget jeg ikke er helt fan ad.. Men når det er sagt, så jeg har samlet lidt af mine kommende ting, som oktober pt. byder på og det er heldigvis gode ting 😊

  • Jeg kan fejre, at jeg har været på min nye arbejdsplads i en måned. Ikke at det er noget jeg skal fejre, men det er vildt, at det allerede er en måned siden. Selvom jeg til tider, har en følelse af, at jeg har været det meget længere 😊
  • I forbindelse med mit job skifte, så har jeg også skiftet pensionsselskab og har fået et møde med det nye, hvor jeg skal høre om deres fordele mm.
  • Jeg skal til fredagsbar med mit nye arbejde. – så kombinerer jeg dette punkt med punkt 1, så er der en lille fejring 🍷🥳
  • Jeg har to aftaler med to forskellige gode veninder, hvor vi begge gange skal hygge 😊
  • Sidste weekend i oktober, skal jeg hygge med damerne (+ de enkelte herre) fra efterskolen. Vi er inviteret til Næstved og det er altid noget af det bedste og hyggeligste selskab. Så det er noget, som jeg glæder mig rigtig meget til 😊
  • Jeg skal planlægge mere, mht. flytningen. Det har ligget lidt stille i noget tid, da jeg ikke har kunnet gøre så meget. Men nu nærmer tiden sig mere og mere og jeg glæder mig 😊 Nu har jeg gået rundt længe og gerne ville købe alt mulig forskelligt, men nu kan jeg endelig gå i gang 🙌🏻😊
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

  1. Gode planer :-) Ja, der er nok at se til med både nyt arbejde og ny bolig :-)
    Jeg skal primært bruge oktober på kursus, som du ved :-) Det kommer til at fylde meget, da der både er selvstudie, gruppearbejde, og så afsluttes det med en eksamen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.