Outfit 2019 #12 – Et ferie dagens i kjole fra sidste års ferie på Mallorca

| Kjole Ukendt | Sandaler Clarks | Taske Gucci | Solbriller Prego by Karen Simonsen | Ur Daniel Wellington  |

Et flashback tilbage til sidste måned, hvor jeg var på afslapnings ferie på Kos. En ferie, hvor jeg ikke lavede dagens gode gerning. Eller jo, jeg spiste is, hvilket jo er en vigtig ting, når man har ferie 😊

Kjolen er fra sidste år og en jeg købte på Mallorca, i en af de der kjole butikker, som kun findes syd på. Normalt er jeg ikke så god til deres ting, men der var et eller andet ved den, som jeg godt kunne lide. Det var dog heller ikke en, som jeg så igen og igen, når man kiggede i butikkerne langs stranden. Normalt synes jeg, at mange af deres ting er gengangere. Den nåede også at være på nogle gange og jeg viste den sågar allerede her og her.
Kjolen var med igen i år og jeg har siden sidste år, fået lagt den op, idet jeg ikke var så stor fan af de lange sider der hang. Hvilket også har gjort den meget mere brugbar, set i mine øjne.

Desværre for kjolen, har vi sagt farvel til sommeren for denne gang, så kjolen er hermed lagt på hylden. Men mon ikke, at den kommer på igen til næste år? 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

  1. Ej, det er da blevet virkelig flot, at den er blevet lagt op :-) Det er bedre at få gjort noget ved tøjet, så det bliver brugt noget oftere end bare at hænge i skabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.