GIVE AWAY – Vind en lækker Ventisei vinpakker

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Vinomani ///

Den som kender mig ved, at jeg aldrig vil sige nej til et godt glas vin. Da jeg var yngre havde jeg sågar en ide om, at jeg gerne ville være en god vinkender og købte derfor diverse vinbøger. Det gik egentlig også helt fint det første stykke tid, men som jeg blev klogere, sprede ringene sig i vandet og vin er jo et kæmpe og komplekst område. Så jeg droppede hurtigt at blive vinkender, men holdte mig til blot at drikke det😁🍷

Af vin, så er jeg mest til en god kraftig rødvin, men om sommeren er det mere rosé og hvidvin går bedst til fisk. Jeg er derfor all around og siger derfor ikke nej til hverken det ene eller det andet 😊

Vinomani, min favorit vinpusher, som har været sød,
at ville forkæle jer.

Nu er noget af det bedste ved at blogge, at jeg også for muligheden for at glæde mig læsere og det aller bedste er, når jeg kan glæde mine læsere med produkter, som jeg selv er vild med. Og lige præcis denne give away, er nok en af de aller bedste, jeg har nemlig fået lov til at forkæle jer med en vinpakke med 3 Ventisei vine, en rød-, hvid- og en rosévin 🥰
Det er Vinomani, min favorit vinpusher, som har været sød, at ville forkæle jer. Hvis I ikke kender til Vinomani, så kan jeg kun anbefale jer, at tage et kig på deres hjemmeside. De har et rigtig godt og stort udvalg af gode vine, samt andre lækre varer. Der er blandt andet også hos dem, at jeg har fundet frem til min yndlings gin fra Wölffer Estate, samt mine rosé ciders 😊

En god vin, som var nem at drikke, men samtidig smager godt
og som kunne være rammen for en god og hyggelig aften

Lidt kort om Ventisei. Det er en italiensks vin og kommer fra Toscana. Vinen laves af den 29 årige Eline Aloy, som er datter af ejeren af én af Italiens bedste vingårde: Avignonesi. Eline laver selv vinen. Hendes ide kom af, at hun godt kunne tænke sig, at lave en god vin, som var nem at drikke, men samtidig smager godt og som kunne være rammen for en god og hyggelig aften. Og så har hun formået at ramme nogle gode vine lige i skabet 😊

Rosso har en mild smag af røde bær, samtidig at der er en delikat undertone af blomster. Smagen er frisk og rund med duftende frugtnoter, lette tanniner og en mineralsk og velsmagende finish. En rigtig god rødvin, som passer perfekt til retter med Oksekød, Lammekød, Kalvekød og Fjerkræ.

Bianco har en skarphed af lækre aromaer af hvide ferskener og nektariner. Hvilket er blevet sammensat med en delikat antydning af vilde blomster, hvilket giver en gennemtrængende følelse af sanserne. Vinen passer rigtig godt til Skaldyr og Vegetariansk retter, samt Forretter og snacks.

Rosato har en smuk lyserosa farve. Smagen præger af friske aromaer af røde og eksotiske frugter med delikate undertoner af blomster- og gourmandnoter. Smagen er frisk med bløde frugtagtige noter og en velsmagende finish. Rosato passer rigtig godt til retter med Oksekød, Kalvekød, Vildt (rådyr, hjort). Herudover ost og Fjerkræ.

.

Og nu til det aller bedste. Som skrevet i starten af indlægget, så har Vinomani været så søde at udlodde en flaske VentiseiRosso, Bianco og Rosato til en heldig læser 😊 En pakke har en samlet værdi af DKK. 447,-. Altså en flaske til enhver lejlighed.

Og for at gøre det hele endnu bedre, så er alle tre Ventisei vine både økologiske og biodynamiske. Så der bliver hverken gået på kompromis med naturens ve og vel, smag og oplevelse 🙌🏻😊 Og så synes jeg, at etiketten er ret fin 😊

For at deltage i min give-away skal I:

  1. Lig en kommentar og link til den Ventisei vin hos Vinomani I aller helst vil smage. Og skriv gerne hvorfor valget er faldet på den
  2. 2. Følg Vinomani på Instagram og facebook.
  3. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
    Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
    Konkurrencen slutter på søndag d. 20. oktober 2019 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊😊
    Konkurrencen er slut og et stort tillykke til Henriette, som er den heldige vinder, her på bloggen 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.