Mine planer for November

Tiden går, klokken står og vi kan langt om længe skrive november. En måned, som jeg har set frem til længe! Det er nemlig d. 1. november, at jeg overtager nøglen til min nye lejlighed. 😍 Og så kan I nok godt tænke jer til, hvad min november kommer til at bestå af ☺️ Det er nemlig ny lejlighed og klargøring af denne  😊🙌🏻
Min november kommer derfor til at bestå af:

 • Overtager ny lejlighed – nøgler overtaget 1. november
 • Lofterne skal males d 2. og 3. november. Der åbnede heldigvis en Bauhaus i Gladsaxe hvor jeg nåede forbi på åbnings dagen og købte væg og loftmaling til en god pris ☺️
 • Rengøring af køkken
 • Gulve skal laves – her har jeg booket Cahba, som jeg har hørt godt om. Så tænker at jeg er i trygge hænder ☺️
 • Badeværelse skal ordnes – badeværelset i dag, er ikke så kønt, når man taler om inventaret. Så jeg har planlagt en udskiftning.
 • IKEA skab skal samles – Jeg var allerede i starten af oktober i IKEA, hvor jeg designede et PAX skab. Det blev samtidig bestilt til levering og samling i midten af november
 • flytte
 • Black Friday – Jeg har taget fri på selve dagen og tænker at jeg skal se, om jeg kan gøre nogle gode (og nødvendige) lejligheds fund ☺️

Herudover står november også på andet end lejlighed. Jeg skal blandt andet

 • Ind og se Tarzan i Falkoner salen. Jeg har set alle de andre af Fredericia Teaters Disney forestillinger og jeg har været kæmpe fan af dem alle! Så je glæder mig SÅ meget (!) til også at se Tarzan. Billetterne bookede jeg i august måned 2018 – altså langt før at lejlighedskøb kom i spil.
 • Lave julebag med min fars fædre – en af de hyggeligste dage på året ❤️
 • Spise frokost med en veninde
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.