Nye vegetariske multivitaminpiller fra VitaYummy og et lille nys om en give away

/// Indlæg lavet i samarbejde med BilligVoks ///

Jeg har, lige så længe jeg husker tilbage, spist en daglig multivitaminpille. Ikke fordi at jeg tænker, at jeg ikke får vitaminer nok i min dagligdag, men mere bare for at være på den sikre side. Vi er jo alle stødt på diverse artikler, som ‘får du vitaminer nok i hverdagen‘. Og ‘vitaminer er sundt for dig og dit velbefindende‘.

Af vitaminpiller findes der mange forskellige og de har stort set også samme dække evne – tænker at der skal være et bestemt indhold, før at de kan tillade sig at blive kaldt ‘Vitaminpille’ 🤷🏼‍♀️

Jeg har snart prøvet et hav af forskellige former for vitaminpiller. Men nogle af de bedste jeg har prøvet er dem, hvor de ligner vingummier. Jeg elsker ideen om, at starte dagen med slik 😊
De sidste nye jeg er stødt på, er det skandinaviske mærke VitaYummy. De laver vegetariske vitaminpiller til voksne og indeholder alle de nødvendige vitaminer, man behøver for at leve en afbalanceret og sund livsstil. Og så bidrager de herudover til, at vedligeholde immunsystemet knogler og tænder.

VitaYummy vitaminerne kan tygges
og har en smag af bær,
hvilket gør dem
ideelle til dem, der har svært ved
at sluge almindelige vitaminpiller 😊

Skal jeg sammenligne med Beauty Bear og Sugar Bear, som jeg også har prøvet, så vinder VitaYummy på totalen. VitaYummy er nemlig en vitaminpille som dækker det daglige vitamin behov, hvor at  Beauty Bear og Sugar Bear kun findes til mere speciale behov (hår, hud, negle mm – jeg ved godt at Sugar Bear har lanceret en Multi Vitamin, men den har jeg endnu ikke prøvet). Så VitaYummy har en bedre dække evne end de andre.

VitaYummy vitaminerne kan tygges og har en smag af bær, hvilket gør dem ideelle til dem, der har svært ved at sluge almindelige vitaminpiller 😊 Og så er de udover at være vegetariske, også frie for gluten og allergen samt kunstige smags-, farve og sødestoffer. 🙌🏻
Der er 60 bamser i et bæger og den anbefalede dags dosis for en voksen er 2 VitaYummy som skal tages i forbindelse med et måltid og et glas vand.

Udover MultiVitaminerne, fås VitaYummy også i Hår og Negle og til Børn. Så hele familien kan være med 😊 Så mangler I lidt vitaminer, så tag et kig forbi VitaYummy 😊

For at slutte indlæg af på bedste vis, så har jeg faktisk en konkurrence kørende ovre på min instagram profil lige nu, hvor jeg udlodder tø bøtter VitaYummy, svarende til to måneders forbrug 🥰 Der er frit slav mellem MultiVitaminerne, Hår og Negle og Kids.
Konkurrencen kører ovre på min instagram profil, hvor I kan deltage gennem opslaget 😊
Herudover er det pt. 25 % rabat på alle deres
varianter og gælder fremtil 20 oktober🙌🏻🥰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.