PURE COLLECTION – Nye smukke pensler fra Nilens Jord

/// Indlæg lavet i samarbejde med Nilens Jord ///

I forrige uge, var jeg til en rigtig fin og hyggelig lancering af Nilens Jords nye pensel serie, PURE COLLECTION. Lanceringen foregik på Gemyse i Tivoli, hvor vi startede med at få serveret nogle lækre snacks. Efterfølgende fik vi fremvist to look, hvor de nye pensler var brugt og skulle efterfølgende lave de samme looks på os selv.
Nu er jeg ikke særlig god til at ligge makeup, så det var rigtig fint at få en professionel makeup artist råd og fif 😍

Nilens Jord, er et brand, som jeg desværre ikke har det største kendskab til.. Jeg har tidligere kun haft prøvet enkelte af deres produkter, men det er et brand, som jeg længe godt har kunnet tænke mig, at blive klogere på.

Nilens Jord var tilbage i 1990, det første og eneste brand i Danmark, som havde produkter uden parfume, parabener og essentielle olier. Og i 2015 fik de AllergyCertified, hvilket er et international certificeringsorganisation grundlagt i Danmark i 2015. Og når man vælger produkter med AllergyCertified-logoet, kan man være tryg ved, at hvert eneste ingrediens er gennemgået nøje og der er samtidig foretaget en risikovurdering af produktet.

Deres nye pensel collection hedder PURE COLLECTION og består af 20
specialdesignede
pensler med hver deres unikke funktion, som dækker et hvert behov

Deres nye pensel collection hedder PURE COLLECTION og består af 20 specialdesignede pensler med hver deres unikke funktion, som dækker et hvert behov. De er lavet i asketræ, hvilket giver dem den fineste træstruktur, der anes i skaftet. Selve hårene er syntetiske og håndklippet, hvilket gør, at de får den helt rette form og finish.

En af de børster, som vi ‘legede’ mest med, til lanceringen, er deres Angled Brush. Vi brugte den til bryn, men herudover er den også god til at påføre øjenskygge.
Herudover vil jeg også gerne fremhæve deres Blush Brush og Flat Cut Brush. Blush kan betegnes som en klassisk pensel, som kan bruges til at lægge en naturlig bluch. Hvor at Flat Cut er særligt velegnet til at ligge mineralfoundation og pudder. Den flade pensel bruges i cirkulære bevægelser for at opnå optimal dække evne samt et fejlfrit look. Der er som skrevet 20 pensler i serien og en til hvert formål 😊 Og ud fra de jeg har prøvet, så kan jeg kun sige, at de er gode 😊

Så mit kendskab til Nilens Jord er hermed blevet lidt større. Men det har også gjort min nysgerrig hed større. Særligt deres Ansigtspleje og solserie, kunne jeg godt tænke mig, at udforske 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.