En tur på Mamma’s – der skal trøffel til

Madklubbens Mamma’s, er ét af de steder, som jeg har haft stående på min ‘must true‘ liste siden jeg hørte om stedet første gang.
Kort fortalt, så er Mamma’s en italiensk restaurant, hvor kun det aller bedste er godt nok. Stemningen og atmosfæren oser af hygge og inspirationen er hentes fra Madklubbens to restauranter Frankies og Tony’s.
Jeg har tidligere prøvet Frankies, hvilket var sådan en utrolig positiv oplevelse – virkelig gode pizzaer! 🙌🏻😊

Jeg besøgte Mamma’s sammen med en veninde i oktober måned. Vi havde først været en tur i Tivoli og se deres Halloween udstilling – hjælp (!) der var mange mennesker!😳 Tivoli formår altid at gøre haven så utrolig smuk, men efter små 35 minutter gav vi op og begav os mod Regnbuepladsen, hvor Mamma’s ligger. Vi kom derfor noget før, end vi havde bestilt bord. Men det var heldigvis ikke noget problem og vi blev derfor vist frem til et bord, sted i hjørnet, hvor vi havde et godt udsyn til den hyggelige restaurant, hvor alt er hold i det fineste pastel univers 😊

Overordnet set, er Mamma´s et
utrolig hyggeligt sted. Stemningen
er så fin og betjeningen sød
og rar. Vinen er god og pizzaen fin

På menuen, bliver man frister med forskellige pastaer, pizzaer, samt lækre Antipasti. Min veninde og jeg holdte os dog til en enkel ret og da vi begge er lidt (stor) fan af trøffel, blev vores interesse hurtigt indskærpet på deres pasta og pizzaer, hvor trøffel var inkluderet 😊
Min veninde endte ud med deres Mamma´s black truffle carbonara, hvilket var spaghetti med parmesan, pancetta, trøffel og sort peber. Mens mit pizza hjerte faldte for deres ‘Favorites’ Alba Truffle pizza pie. En hvid pizza med ristede svampe, saltet trøffelmascarpone, kartoffel, mozzarella og revet sort trøffel. En god, fin pizza. Dog synes jeg, at de var lidt beskedne med de ristede svampe og så var bund og skorpe desværre noget bløde.. Pizzaen var dog overordnet set fin, men jeg må tilstå, at jeg sendte Frankies pizza og deres FRANKIE en savnende tanke.

Til drikkelse valgte vi hver især et glas vin. Min veninde tog hvidvin, mens jeg valgte rødvin. Rødvinen var god og havde en perfekt temperatur, samt runde som passede godt til maden. Så den er der intet at skrive hjem om 😊

Overordnet set, er Mamma´s et utrolig hyggeligt sted. Stemningen er så fin og betjeningen sød og rar. Vinen er god og pizzaen fin, dog jeg har smagt bedre andre steder. Men det er jo også hvad man er til. Men blød bund og skorpe, vil nok aldrig være mig. Men nu er det prøvet og så kan jeg jo altid prøve noget andet, næste gang. Men tænker at det nok bliver Frankies der forlagt et visit først 😊🙌🏻. Eller Madklubbens nye latinamerikanske restaurant Roberta? Den ser rigtig spændende og interessant ud 😊

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.