Lejligheds makeover – Jagten efter den perfekte lampe

Så er vi ved at få styr på Frederiksberg hyblen – eller det går stille og roligt frem ad 😊 Der er ordnet gulve, malet, sat klædeskab i soveværelser, sat håndvask, samt spejl op på badeværelset og flyttemændene har været og hente alle mine ting og rykket dem fra Østerbro og ind på Frederiksberg. Så nu mangler blot, at jeg selv for sat mig selv på plads 😊

Dog er der noget, som jeg stadig mangler – lamper! Jeg mangler lamper i både spisestuen, stue og soveværelse.
I soveværelset, er jeg egentlig allerede godt afklaret over valget, nemlig den fine Eos Fjer lampen. Den har jeg været lidt fan af, siden jeg så den, hvilket snart må være nogle år siden.

Jeg har kigget lidt på Halo Design
6 Lite Pendel
og Eglo Townshend. Tænker
at de begge er nogle rigtig gode bud

I spisestuen er det dog lidt mere besværligt, at finde den rette lampe. Mit spisebord er 160 * 80 cm, så det er ikke så langt. Herudover har det en grå bordblade. Mine stole er i eg og værelset er malet blå. Og jeg vil jo gerne have, at det hele skal passe sammen.

Jeg har kigget lidt på Halo Design 6 Lite Pendel og Eglo Townshend. Tænker at de begge er nogle rigtig gode bud, særlig Eglo TOwnshend er jeg ret stor fan af 🤩. Men da jeg tænker at noget hvidt vil klæde rummet bedre, er jeg nok mere ude i noget a la Vita CarminaVita Silvia og Dyberg Larsen Pineapple 24 Pendelsaet. Ellers må jeg tilbage til Eglo TOwnshend..

Og så er jeg også i tvivl om lyset til stuen. Jeg er lidt ude i, at det kunne være smart med noget lys over sofaen og tænker at klyngependel kunne være en ide. Men ved ikke helt om den giver lys nok..? Men det ser hyggeligt ud og de vil i hvert fald give god med lys over sofaen, hvor det formentligt også vil være der, at jeg vil bruge det meste af min tid, når jeg er i stuen. Så det tanke går jeg og leger lidt med, samtidig med, at google er min gode ven :) Men jeg må snart til at traffe nogle beslutninger, for den mærke vintertid gør det snart helt umuligt at se for sig, når man står op om morgen og når man kommer hjem fra arbejde

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Vil ikke anbefale Umage Silvia (tidligere Vita). Den har vi. Vi har godt nok haft den i nogle år, men sidste sommer var det så varmt, at “bladene” bøjede og blev skæve. Jeg har prøvet at stryge dem. Det hjalp lidt, men de bøjer skævt igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.