Movie of the month – Annie

Denne måneds Movie of the Month er den gamle origionale film fra 1982, Annie. De fleste kender nok sangen ‘It’s a hard knock life’ af Jay Z, men vidste I at den faktisk kom fra denne film?

Første gang jeg stødte på historien om den lille, frække, rødhårede forældreløse pige, var da jeg var barn og jeg sammen med mine forældre og lillebror var inde og se den på musical. Hendes som spillede Annie, var en af pigerne på min skole, som gik en klasse over mig. Jeg husker tydeligt, at jeg synes at hun var vildt sej og historien god.

Historien handler, som skrevet ovenfor, om den frække, rødhåret pige ved navn Annie. Hun er forældreløs og bor på et børnehjem, kun for piger. Kvinden som står for børnehjemmet, hedder Miss Hannigan. Hun er en strid dame, som kun tænker på dig selv og laver de forældrelæse piger stå for alt det huslige.
En dag for børnehjemmet besøg af en kvinde, som skal finde et barn, som skal bo hos milliardæren “Daddy” Warbucks i en uge. Annie får smirret sig ind og bliver den udvalgte. Hun flytter derfor ind hos “Daddy” Warbucks og den ene uge ender med at blive til flere. Hvilket er i takt med at deres forhold bliver stærkere og “Daddy” Warbucks kærlighed til Annie vokser.

Historien handler, som skrevet ovenfor, om
den frække, rødhåret
pige ved navn Annie.
Hun er forældreløs og bor på et børnehjem

“Daddy” Warbucks kærlighed til Annie får Miss Hannigan nys om og hun får derfor en fræk tanke om, at kidnappe Annie og få en dusør for at bringe hende tilbage til “Daddy” Warbucks.

Kender du ikke historien, eller har ikke set filmen, så er Annie bestemt en film værd. Den er sød, sjov og sigende og fortjener 5 ud af 6
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.