Restautant Jah Izakaya & Sake bar på Vesterbro

I forrige måned, var jeg på team dag med mit nye arbejde. En dag hvor vi efter arbejde tager ud og laver noget socialt og efterfølgende slutter af med en fælles middag. Jeg synes at det er sådan en god og fin ide, at ens virksomhed sørger for, at deres ansatte kommer lidt ud og er sociale sammen. Det er trods alt nogle personer som man bruger mere tid sammen med, end ens familie. Så det er vigtigt at kemien er god! Heldigvis er jeg meget glad for mine kollegaer. Og jeg lytter mig til, at de før har været ude og flyve i Helikopter, skyde med lerduer, været i mysterium room, samt været på cocktailkursus. Jeg var derfor noget spændt på, hvad de havde arrangeret i år 😊

I år skulle vi lave flødeboller hos Social Foodies, hvilket jeg havde prøvet før og skrevet om her – det udgjorde dog ikke, at mit resultat blev bedre 😂. Men konceptet er genialt og kan kun anbefales! 😊
Efter vores flødebolle kursus tog vi videre mod restaurant Jah Izakaya & Sake bar, hvor vi havde booket bord. Det er en japansk restaurant og er en del af Cofoco.

Da vi var omkring 20 personer, havde vi bestilt maden på forhånd, hvilket var deres OMAKASE tasting menu. Den bestod af 10 serveringer, som blev placeret på bordet til deling. En rigtig god og hyggelig måde, at komme lidt rundt om hele menukortet.

Vi startede med at få serveret edamame bønner og herefter kom der en salat på bordet, som var tilsat med japansk vinaigrette.
Herefter fik vi Hatoshi, hvilket er en slags friteret rejesandwich og derefter deres Gyoza – Japanske dumplings med øko gris og kinakål, hvor jeg fik dem med svampe.

Da vi var omkring 20 personer, havde vi bestilt maden på forhånd,
hvilket var deres OMAKASE tasting menu. Den bestod af 10 serveringer,
som blev placeret på bordet til deling. En rigtig god og hyggelig
måde, at komme lidt rundt om hele menukortet.

Næste servering bød på Maguro Nori, hvilket var en kold servering, bestående af tun og noritang. Hvilket var en af mine favoritter!
Dernæst fik vi Tori no Karaage, fritteret frilandskylling på japansk. Videre til Bibimbap, hvilket er ris med grønt, tang og rød miso.

Og så til den bedste ret(!), helle fisk med en masse svampe. Den var dog svær at tage billeder af, da den blev serveret varm og var ,eget dampende. Men den var virkelig god og smagende! Hellefilken var tilberedt til UG og mængden af svampe var lige så. Nu har jeg også et stort svampe- og fiskhjerter, hvilket er medvirkende til, at denne ret røg lige ind 😍 Dernæst kom Gyutataki, hvilket var japansk carpaccio af økologisk okseinderlår med yuzuvinaigrette og japansk mayo.

Desserten måtte jeg desværre undvære, da jeg skulle hjem til en VVSér, som skulle se på min vaskemaskine. Men jeg lytter mig til, at det havde været noget sorbet, hvilket jo er min favorit is. Så der gik jeg vist glip af noget godt..😒

Som I kan læse, så fik vi serveret utrolig meget mad. Og nok også lidt for meget, hvis det stod til mig. Det var i hvert fald svært at komme igennem det hele. Men det var lækkert og restauranten er hyggelig. Men skal jeg forbi Jah Izakaya & Sake igen, så vil jeg nok vælge at bestille færre retter. Men det er bestemt et sted, som er værd at besøge, hvis man er til japansk mad 😊

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.