1. advent 2019 give away – Vind den lækre Miller Harris parfume ‘Powdered Veil’

/// Indlæg lavet i samarbejde med Miller Harris ///

Så skriver vi langt om længe 1. december 🎅🏻🎄 Den måned på året, som jeg synes er en af de aller mest hyggelige 😊 Jeg elsker den stemning og hygge som daler ned over København og os mennesker. Det er som om, at vi alle er i lidt bedre humør og vi har mere overskud.
Men herudover, så kan jeg også lagt om længe åbne op, for min lille julekalender, som jeg vil køre her på bloggen og på min instagram 😊 Jeg vil i løbet af december have lidt små konkurrencer kørende. De fleste vil nok være at finde på instagram, men bloggen kommer ikke til at stå helt stille 😊 Første søndag i advent og hermed også en måned siden, at jeg modtog nøglerne til min nye lejlighed.

I dag, første december og første søndag i advent, har I mulighed for at vinde den lækre Miller Harris parfume Powdered Veil ❤️. En virkelig lækker og skøn parfume, som har en moderne og transparent vinkel på amber. Den er snoet ind i et slør af cashmere og blomsternoter🌸 og har en friskhed fra krydret rosenpeber kombineres med et strejf af rosenagtig geranium. Udover dens duft, så er jeg stor fan af dens elegante og enkelte flaske.

En anden en af deres parfumer, som jeg er stor fan af, er deres Violet Ida. Til at starte med, var det mest pga. navnet. Men efter at have lugtet til den og konstateret at den har en utrolig god duft, så bruges den flittigt 😊

.

Og nu til det, som det hele drejer sig om! Det skal handle om, at I har mulighed for at vinde den lækre Miller Harris parfume Powdered Veil 😊 

For at deltage i min give-away skal I:
1. Lig en kommentar og skriv jeres aller største julegave ønske 😊

2. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter på søndag d. 8. December 2019 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊
Konkurrencen er slut og et stort tillykke til Kjerstine, som deltog via min instagram
😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 kommentarer

 1. Pia Rotbøl

  Mit allerstørste juleønske er måske lidt barnligt, men det kunne være mega fedt at have superkræfter

 2. Tina

  Glædelig 1.advent kære Ida :-)
  Dejlig gave du har som giveaway og jeg vil meget gerne deltage.
  I onsdags blev min datter og jeg overfaldet af to mænd i vores hjem og de lavede også hærværk (vi kendte dem ikke, de var ikke indbudt).
  Vi har talt med læge, politi, forsikring osv.
  Mit største ønske til jul er JULEFRED!
  Ønsker dig en rigtig hyggelig 1.advent :-)

 3. Susanne J

  Mit største ønske er en ferie sydpå i begyndelsen af det nye år❤️❤️❤️
  Hvilken dejlig ide med adventsgaver:)

 4. Søs

  Glædelig december til dig og dine kære!
  Mit største juleønske er at min lille nevø får den dejligste jul, med lige hvad han ønsker sig. Der er intet bedre end at se juleglæden gennem et barns øjne. Han er lige blevet 2 år, så det er den første jul hvor han kan være med til alt hvad der foregår❤️

 5. Hanne Skovlund

  Mit allerstørste ønske er at min søster får sit barn uden komplikationer – det ville være så fantastisk at give denne skønne gave til min søster og fejre at jeg er blevet moster ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.