GIVE AWAY – Spar 25 % på alle plakater hos Desenio fra d. 3-5 december


/// Indlæg lavet i samarbejde med Desenio ///

Dagens kalenderlåge, er Desenio.dk søde at stå for 😊

Jeg er begyndt at komme mere eller mindre på plads i Frederiksberg hyblen. Der mangler fortsat stadig en del, men det kommer med tiden.  Jeg skal heldigvis først være ude af min nuuværende lejlighed d. 2. januar 2020 😊

Noget af det, som jeg har fået på plads, er vægudsmykningen i spisestuen. Her har jeg været en tur forbi Desenio. De prægede også lejligheden på Østerbro godt. Deres udvalg er så stort, at jeg slet ikke overvejede at undersøge andre steder. Jeg faldt også hurtigt over deres Antler plakat. Hvilket faktisk var før, at jeg tænkte at spisestuen skulle være blå. Men det endte jo med at passe helt perfekt 🥰🙌🏻

Jeg været en tur forbi Desenio. De
prægede også lejligheden på Østerbro
godt. Deres udvalg er så stort, at jeg slet
ikke overvejede at undersøge andre steder.

Til at starte med, tænkte jeg at det kun skulle være Antler-plakat, som skulle hænge på væggen i spisestuen. Men som tiden gik og maling og tanker fik det hele til at rulle, så kom jeg ud i, at det kunne være pænt med en billedvæg i spisestuen.
Jeg endte derfor med at gå lidt mere på rog hos Desenio.dk. Jeg begyndte derfor at tænke ud i, hvordan jeg gerne ville have væggen til at se ud – det er altså svære end først tænkt!

Efter lidt overvejelser endte valget på deres Dried Bouquet no2, Sunshine of my life og for lige at bryde naturen, endte valget også på denne søde spaceship plakat 😊 Og skal jeg være helt ærlig, så er jeg ret glad for resultatet. Jeg synes at det ser virkelig fint ud 😊

Herudover skulle der også noget nyt ind i soveværelset. Her bestilte jeg deres HIDE plakat, hvilket jeg synes passer perfekt ind i mit nye soveværelse 😊 Og i gangen er Love Warriors og Heart Sign kommet op. Særligt Love Warriors er jeg glad for. Jeg synes at den har et utrolig stærkt og smukt udtryk.

Men nu til der, hvor I kan komme på banen😊🙌🏻 Sammen med Desenio, har jeg været så heldig at give en rabatkode, der giver 25% rabat på alle Desenios plakater. Brug koden Idaw25, som gælder fra tirsdag den 3. december til torsdag den 5. december (“håndplukkede og samarbejdspartnere” plakater eller rammer ikke medtaget).

Herudover kan jeg kun anbefale at følge @Desenio på Instagram for mere inspiration! ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.