Lidt julegave godter fra Hunkemöller

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Hunkemöller ///

Når vi taler om gaver fra ham til hende, så er det ofte i december måned, at det er de bløde julegave pakker som finder vej under træet og ofte er det sexet undertøj og lingeri, der findes inde i dem. Nu har jeg ingen mand, men jeg synes at ideen er lidt sød – Det er jo kærlighed fra ham til hende 😊

Et af mine yndlings lingeri mærker er Hunkemöller. Jeg elsker deres store univers og lækre materiale. Meget af mit undertøj er fra Hunkemöller og herudover har jeg også nattøj og pyjamas derfra. Mine pyjamasbukser er faktisk nogle af dem, som jeg bruger aller mest! De er så behagelige og jeg skifter ofte til dem, når jeg kommer hjem fra arbejde eller når jeg generelt bare er der hjemme – og det skal gerne være sammen med mine sutsko 😊

Et af mine yndlings lingeri mærker
er Hunkemöller. Jeg elsker deres
store univers og lækre materiale.

Nu er det som sagt snart jul og jeg har derfor været en tur forbi Hunkemöller og set på, om der var noget spændende, som jeg kunne skrive på min ønskeliste. Jeg ved i hvert fald, at de har nogle utrolig flotte kimonoer og lækre morgenkåber, hvilket bestemt kunne være interessant for min ønskeseddel 😊 Jeg tænker særligt på deres Bridal kimonoAnn Kathrin Zinnia Kimono, samt denne lækre velour trøje 😍.
Nu mangler jeg desværre ikke nattøj, som det ser ud lige nu. Men hvis jeg gjorde, så er dette sæt (top, buks) fra Doutzen Kroes virkelig fint 😍 Men mangler I pænt og nyt undertøj mm. så kan jeg kun anbefale, at tage et kig forbi Hunkemöller 😊 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.