Mine planer for December

December.. Er vi virkelig allerede kommet til årets sidste måned? 😳 Jeg husker stadig, at jeg havde de samme tanker om 2018 og nok også 2017 og 2016, når det kommer til stykket 🙈

Men tiden kan man jo ikke gøre noget ved. Men tilgengæld, kan jeg glæde mig over mine december planer 😊
Pt. står de på følgende:

  • Jeg skal komme på plads på Frederiksberg – Jeg havde første nat forleden, men lever stadig lidt i flyttekasser
  • Have besøg af min Østerbro elektriner, da nogle af stikkontakterne i Frederiksberg Hyblen ikke er helt gode..
  • Julehygge med min fars familie – Min yndlings dag på hele året, hvilket har været omtalt op til flere gange snart 😊 
  • Julefrokost – min første julefrokost med mit nye arbejde og jeg lytter mig til, at det plejer at være godt 😊
  • Julegave indkøb – Selvom jeg altid binder mig selv ind, at jeg godt kan lide at købe julegaver, så synes jeg altid at det er surt med alt den julestress der altid daler over en. Men når gaverne er købt, så hygger jeg mig altid med tanken 😊
  • Juleaften – Det bliver til hele to juleaftner i år 🤩 Min lillebror og hans familie skal til Norge og holde jul, da de har inviteret til jul allerede d. 20. december. Og så selve juleaften med familien, sammen med familien, hvor jeg også skal i kirke og se Disneys juleshow
  • Nytårsaften – Sidste dag i 2019 og første nat i 2020 skal tilbringes i selskab med en flok andre tøser. Pt. er eneste emne ’fest og glade dage’. Jeg tænker derfor, at det ikke kan blive andet end én rigtig godt aften 🥳🎉

December står altså pt. på en masse gode ting og sidste dag, som den perfekte dag at afslutte dette årti 🥳🎉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.