GIVE AWAY – Vind et lækkert sæt makeup pensler og redskaber fra M. Cosmetics Professionals

2020, et nyt årti, og hvilken bedre måde, at starte bloggen ud med en konkurrence 🥰

M.COSMETISC, er et af Matas’ egne mærker, som tilbyder et bredt udvalg af tools til at fremhæve din skønhed.

Jeg bruger blandt andet selv deres Pro-paddle-hairbrush hver dag. Hvilket er en hårbørste i høj kvalitet og med en ionisk behandling, der mindsker statisk elektricitet og hjælper håret med at bevare glans. Det er en børste, som er særligt egnet til normalt/kraftigt hår og er god til udredning af mellemlangt/langt hår. Og den er virkelig god! Jeg begyndte at bruge den, da min Mason Pearson børste, var ved at have leve sit liv. Jeg tænke faktisk, at jeg ville købe en ny, men efter at have brugt M.COSMETICS Pro-paddle-hairbrush og har konstateret, at den er lige så god som Mason Pearson, så har jeg faktisk ændret mening med at købe en ny. Pro-paddle-hairbrush reder håret lige som nemt og skånsomt og så har den et rigtig god skaft at holde på.

M.COSMETISC, er et af Matas’ egne
mærker, som tilbyder et bredt udvalg
af tools til at fremhæve din skønhed.

Udover min Pro-paddle-hairbrush, så laver M.COSMETISC også andre ting. De har blandt andet udviklet to serier af makeuptilbehør. Serien er, lige som deres andre ting, kendetegnet ved høj kvalitet og et enkelt, klassisk look. Basic serien tilbyder blandt andet også makeuppensler og – sponges.

Herudover er der også den smarteste Face Bruch, hvilket er en exfolierende ansigtsbørste, med bløde nylonhår til rengøring af ansigt og hals. Dens exfolierer (fjerner) blidt de døde hudceller og efterlader huden frisk, ren og blød.
En anden ting som også er smart er deres brush-cleanser. Det er første gang, at jeg har hørt om sådan et produkt og det er jo genialt! Brush Cleanser er en penselrens, som nænsomt rengører makeuppensler og -børster. Man skal blot spray let over penslen/børsten, inden brug af nyt makeup. En perfekt rengøring, mellem grundigere rens med shampoo eller sæbe.

Og nu til det, som I nok føler mest interessant, nemlig konkurrencen 😊 Jeg udlodder nemlig følgende produkter:

For at deltage i min give-away skal I:

  1. Lig en kommentar, hvor du skriver hvilken makeup børste, der er din foretrængende 😊
  2. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
    Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
    Konkurrencen slutter på søndag d. 19. januar 2020 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊😊
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.