Jeg kunne godt bruge at trække stikket lidt

/// Indlæg lavet i samarbejde med greenwoodfinewine.dk ///

Et lille indlæg, som er lidt mere personligt end andre af mine indlæg. Men lige så længe jeg kan huske tilbage, så har mit humør det med at styrt dykke, når vinteren og mørket trænger sig på. Noget jeg hader mere end andet! – Den der følelse af, at jeg ikke har nogen magt over mit eget humør og velbefindende, men at tårer og kaos kan trænge sig på i tide og utide.

Sidste år startede jeg med at bruge Strath Vitality, hvilket jeg skrev om her. Jeg tog pillerne igen i år, men i år er jeg bare stoppet med dem fra dag til dag, lige før nytår, hvilket viser sig for at være en utrolig dum beslutning. Mit humør har virkelig været ned af gående siden da. Jeg vidste godt at de var gode og effektive, men at de var så gode, det troede jeg faktisk ikke. Men det må bare betyde, at jeg næste år, skal bruge dem i en længere periode!

En lille ferie til Frankrig og
ned til Bourgogne området

Heldigvis er vi allerede er på vej mod de lyse tider. Derfor tænker jeg ikke, at jeg vil starte op med Strath igen. Men det kunne i stedet for, være lækkert med en lille forårs ferie. Og nu er jeg jo glad for vin, så hvorfor ikke kombinere en lille ferie til Frankrig og ned til Bourgogne området? 🥰. Jeg tænker et sted, hvor jeg kunne slappe af, med udsigten udover de smukke vinmarker. Sidde med en god bog i skødet, et godt glas vin i hånden. Og bare nyde roen, udsigten og det at være helt nede i gear. Et sted kunne være Meursault, hvor de laver nogle af de bedste Bourgogne vine 😍. Jeg Jeg tænker i hvert fald at det kunne være den bedste måde, at komme lidt væk fra hverdagen på og samtidig få lidt sol og varme. Og så vil det også gavne mig og mit humør utrolig meget 🌸

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.