Sidste aften og sidste måltid i 2019

Et lille tilbageblik fra min sidste aften i 2020 🥳🎉

Mit 2019 sluttede på den bedste måde. Jeg var i selskab med en masse søde damer, hvor i blandt der var nogle af mine rigtig gode veninder. Og så nogle, som jeg ikke kendte. Vi var 13 i alt og en af dem, var faktisk en, som jeg har gået i folkeskole med, men som jeg ikke har set siden. Så det var rigtig skægt og hyggeligt at se hende igen 😊

Vi var hjemme hos min veninde, hvor vi selvfølgelig startede ud med Dronnings nytårs tale. Og må jeg lige sige, hvor var hendes trøje pæn!! Efter dronningen tog vi plads ved bordet og for at gøre det nemt, så havde vi bestilt Meyers Nytårsmenu. Hvilket var helt perfekt, da ingen af os, skulle stå i køkkenet hele dagen, men blot sørge for at varme maden og anrette den. Hvilket også var virkelig godt! Ellers havde vi faktisk overvejet Jespers Torvekøkken, som også har catering i København. Det er første gang, at jeg prøvede Meyers catering, men på arbejdet får vi frokost fra Meyers og det er virkeligt godt! Så jeg var sikker på, at nytårsmenuen også ville være god, og det var den helt bestemt også!

Vi startede ud med en forret, bestående af Bisque af jomfruhummer og strandkrabber, brud af krabbekød, æble og syltet fennikel, toppet med urteolie og puffede ris, serveret med surdejsbolle. Suppen smagte utrolig godt og havde massere af smag med sig. Og var faktisk aftens bedste ret, hvis I spørg mig.

Et lille tilbageblik fra min sidste aften i 2020 🥳🎉

Hovedretten var Tournedos af dansk oksemørbrad. Med luftig kartoffelcreme med confiteret persillerod og saltet citron, langtidsbagte rødbeder med røget olie og tyttebær, trøffelsauce, crumble af ristet løg og svampe og timian. Det var nogle kæmpe portioner vi fik serveret og kødet var lige rødt nok til mig, så der valgte jeg at levne lidt. Men rødbederne var til gengæld virkelig lækre (der har jeg en lille svaghed) og det samme var saucen 🥰

Til dessert havde Meyers valgt at forkæle os med Intens chokolademousse med havsalt. Hvilket var toppet med hvid chokoladecreme og knuste småkager med orange og blomster fra i sommer. Også dette var en pæn stor dessert. Og da både forret og hovedret stadig mættede godt, var der ikke mange af os, som kom igennem desserten.

Jeg tror at vi var færdige med maden omkring kl. 22.45 og havde derfor tid til en quiz, hvilket var en Absolut music quiz., Hvilket var en slags banko med hits fra diverse Absolut music albums. Det var så sjovt og hyggeligt at høre alle de gode gamle hits igen 😊

Og da klokken slog 24, blev var serveret hjemmelavet kransekage og champagne 😊 Og efterfølgende ren fest og hygge 🍸

Overordnet set, så var det en helt perfekt nytårs aften og Meyers nytårsmenu var der ikke at sætte en finger på. God mad og nemt at have med at gøre, da de (ud fra tegninger) havde fortalt hvordan det skulle tilberedes og anrettes. Det er derfor ikke sidste gang, at jeg vil benytte Meyers catering.

Jeg håber, at I også havde et dejligt nytår og er kommet godt ind i 2020 🥳🎉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.