Tanker om en ny seng

/// Indlæg lavet i samarbejde med Bedre nætter ///Efter ulykken og en brækket ryg, hvor jeg nu ikke har kunnet ligge på ryggen i 2,5 år, så har jeg virkelig gået og overvejet, om jeg snart skulle købe en ny seng. Kort efter ulykken fik jeg købt en Topmadras, hvilket har hjulpet utrolig meget. Ved slet ikke, hvad jeg skulle have gjort uden den!
Husker ikke 100 %, hvilken topmadress det var. Men mener, at det var denne fra Bedre nætter. En utrolig god topmadres, som former sig efter kroppen. Jeg ville ikke kunne lave levet uden.

Efter jeg er flyttet, så er jeg begyndt at lege lidt med tanken om en ny seng. Ny lejlighed, ny seng ;) Og jeg er faktisk lidt ude i, at den også skal bestilles gennem Bedre nætter. Det var i hvert fald en rigtig god vejledning, jeg fik sidst.

Kort efter ulykken fik jeg
købt en Topmadras, hvilket
har hjulpet utrolig meget.

Bedre nætter er en ren online store, hvilket betyder, at de kan tilbyde senge af høj kvalitet til fordelagtige onlinepriser. Det kan måske skræmme nogle, at man ikke kan komme ud og prøve sengene af inden køb – og det forstår jeg godt. Jeg havde præcis samme tanke med min topmadres. Men de er virkelig gode til at guide! Jeg var i hvert fald utrolig positiv overrasket og det var nogle meget kompetente personer, bag telefonen. 

Sengen jeg har i kikkerten lige nu, er deres Senses Motion i størrelsen 140×200. En dansk produceret seng, som er solid, men med en blød aflastning. Den består af madraslag. Nederst er et dobbelt fjedrelag og øverst en blød, elastisk topmadras. Den midterste madras er en springmadras, som er inddelt i syv komfortzoner. Zoneinddelingen sørger for, at tage hensyn til kroppens liggeposition, hvilket jeg har behov for. Så den lyder utrolig interessant for mig og mine behov.

Lige nu er en ny seng, blot på ‘tegnebrættet’, da det er en stor udgiftning. På sigt ved jeg dog godt, at det er givet rigtig godt og rigtigt ud. Men hjælp det er nu også mange penge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.