Hvor skal man købe rødvin??

/// Indlæg er lavet i samarbejde med vinmedmere.dk ///

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at når det kommer til vin, så har jeg en stor kærlighed til rødvin og gerne så kraftig som muligt! Jeg elsker smagen og så kan et godt glas være med til at løfte en hel madoplevelse til UG 😍

Når det kommer til rødvin eller bare vin i det hele taget, finder der rigtig mange interessante varianter. Jeg kan huske at jeg som ung 25 årig, købte diverse vinbøger. Jeg havde en teori om, at jeg gerne ville blive klog på vin. Men efter blot et år, fandt jeg ud af, at der kom endnu en årgang til, samt at både Sydafrika, Argentina, USA mm begyndte at dyrke mere og mere vin. Så ikke nok med, at der kom nye årgange til, så blev hele vin producent området også større og det var mere end jeg kunne følge med på. Siden da har jeg derfor holdt mig til at drikke det, som jeg godt kan lide – det er så meget nemmere 😉

Jeg kan huske at jeg som ung 25 årig,
købte diverse vinbøger. Jeg havde en teori
om, at jeg gerne ville blive klog på vin.

Normalt har jeg en del vin stående herhjemme. Jeg kan godt lide, at jeg altid har noget at servere og så må det gerne være godt, samt at der er noget som kan tages med, når man skal nogle steder hen. Et af de steder hvor jeg blandt andet køber mine vine, er hos vinmedmere. En webshop, som har et rigtig godt overblik over lande, distrikter og druer. Og herudover kan man også søge i vin til mad og begivenheder. Særlig kategorien vedr. mad holder jeg meget af at bruge, da vin kan smage meget forskelligt fra ret til ret. Og da mine vin- og madkompetencer ikke er særlig gode, tager jeg imod al hjælp på den front og jeg er endnu ikke blevet skuffet hos vinmedmere 😊

Hvor køber I normalt vin? – måske jeg kan blive inspireret 😊

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.