January News 2020

.

| Bærbar Lenovo | Sofa Bolia (Venstre/højreside) | Sofa Pude | Tatovering Miks tattoo | Top Vila | Top Selected Femme | Top Day Birger et Mikkelsen | Armbånd Pernille Corydon | Lysestage Oyoy | Stempelkande Stelton | Halskæde Heiring | Øreringe Heiring |

Jeg havde en eller anden plan om, at mit 2020 skulle være mere besparende, når det kom til nye ting. Men den teori er vist allerede røget i vasken, hvis vi ser på mine januar (og februar 🙈) køb.. Der er allerede røget en del ind på News kontoen..

Sidste ting, hvilket også er en del mere permanent er,
at min
nye tatovering, som jeg fik lavet d 30 januar

Jeg har blandt andet anskaffet mig:

  • Nye smukke smykker. Jeg har længe gerne ville have nogle smukke ferskvandsperler som disse fra Heiring og nu tænkte jeg at det skulle være 😊
  • Et nyt armbånd fra Pernille Corydon, hvilket passer perfekt til mine nye ferskvandsperle smykker 😊
  • Sofa! Den er fra Bolia og modellen hedder Caisa, i stoffet London – Stof Dust Blue. Da jeg var i tvivl om, om en hel sofa kunne komme op, valgte jeg at købe en højre og en venstre model. Jeg var ellers ude i noget af et dilemma, da jeg skulle vælge sofa! Valget stod nemlig mellem ILVAs sofa udvalg og Bolia, men Bolia vandt i sidste ende. Men ILVAs Lavello model, var virkelig en stærk konkurrent.
  • Puder til sofaen. Sofaen er uden puder, så der skulle selvfølgelig bestilles sådan to med 😊
  • Den smukke stempelkande fra Steltons Trio serie. Jeg havde kort fortalt min mor om den, efter at jeg havde set den hos en veninde. Og da glasset i min egen stempelkande gik i stykker kort tid efter, overraskede min mor mig med denne skønhed 😊
  • Levono bærbar – Min egen bærbar valgte at gå i stykker kort før jul 😔. Men heldigvis fandt jeg denne fra Levono, som lever op til alle mine krav 😊
  • Den fineste top fra Day. Jeg spottede den i Magasin, nedsat med 60% så der kunne jeg ikke holde mig tilbage
  • Herudover blev det også til en ny hvid sommer top, en top som min mor overraskede mig med, i samme omgang som stempelkanden – hun er god, hende mor <3
Jeg har længe gerne ville have nogle smukke ferskvandsperler

Sidste ting, hvilket også er en del mere permanent er, at min nye tatovering, som jeg fik lavet d 30. Jeg har længe gerne ville have noget, som minder mig om, at jeg er kommet ud på den anden side af ulykken. Og da jeg så sætningen ‘Love Warrior‘ var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var det som jeg skulle have stående. Love for den kærlighed og støtte, som jeg har fået og som har gjort at jeg er kommet igennem. Og Warrior for den kamp det har været. To ord, som beskriver det hele utrolig fint og rigtigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.