Lidt sol og sommer vil ikke skade

/// Indlæg lavet i samarbejde med Hunkemöller ///

Jeg er pt. inde i en rigtig dårlig, øv periode. Humøret er lavt, energien og overskuet lige så. Og når jeg kommer hjem fra arbejde, så har jeg mest af alt lyst til bare at krybe mig ned under dynen – ikke ligefrem det mest sindsopkvikkende. 😔 Det er derfor nogle lange dage i øjeblikket.. Hvilket også betyder, at jeg ofte drømmer mig frem til sommer – eller bare tilbage til sidste sommer, hvor jeg nød sommeren og varmen på Kos. En sommerferie som jeg gerne ville opleve igen. Bare at ligge ved poolen og slappe af, men hvor jeg samtidig også fik cyklet ned til is manden og Kos bedste is.

Sommerferien på Kos sidste år, var i hvert fald virkelig rar og en som jeg gerne ville opleve igen! Afslapningen ved poolen foregik også i en af mine yndlings bikini fra Hunkemöller. Faktisk er meget af mit Badetøj, herudover også mange af mine bhér fra Hunkemöller. Kort sagt, så er jeg stor fan af mærket. De har så mange pæne ting og så sidder det rigtig godt og det er samtidig rart at have på 💕 Og selvom mit nyværende badetøj ikke er så gammelt igen, så er jeg allerede blevet lidt forælsket i denne badedragt og denne bikini. Dem vil jeg gerne hoppe i til sommer 😊

At tænke tilbage til sommeren sidste år og frem til den kommende sommer, hjælper lidt på humøret. Men jeg vil også gerne sige, at det er bare ikke helt sjovt, sådan som det er nu. Jeg trøster mig dog lidt med, at de lysere tider kommer nærmere og jeg har en god familie og nogle dejlige veninder, som jeg kan snakke med ❤️

Hvad med jer? Falder jeres energi og glæde også om vinteren eller hvordan kommer I igennem vinter mørket og kulden?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Susanne J

    Jeg har det lige som dig Ida, savner sol og sommer. Det burde være sådan at den “dårligste” årstid varer kortest tid og sol og sommer den længste periode om året, ønsketænkning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.