Min morgen rutine, af Raunsborg og fremstillet af nordiske urter 🥰✨ .

/// Indlæg lavet i samarbejde med Raunsborg ///

Dem som har fuldt bloggen i længere tid ved, at jeg dagligt bruger øjencreme, serum, dagcreme og bodyloation. Fire produkter som jeg bruger hver dag og glipper de (hvilket måske kan ske maks 5 dage om året), så føles det som om, at dagen er startet helt forkert, hvilket godt kan påvirke resten af dagen..

Jeg starter altid min morgen med et bad. Og når jeg har tørret mig, starter jeg med at påføre min øjencreme. Den duppes rundt om øjnene. Efterfølgende påfører jeg serum og ovenpå min serum kommer en dagcreme. Og så sluttes der af med bodylotion.

Min morgen rutine lige nu, består af de lækre produkter fra Raunsborg, der første gang blev lanceret på det danske marked i 2012. Det har udnyttet egenskaber fra nordiske urter, hvilket er fremstillet af de skønneste dufte. Og så er produkterne effektive og nogle af de mildeste hudpleje produkter, jeg har prøvet! Og de er egnet til alle og til alles hudtyper 🌸. Ergo, har de siden deres lancering, formået at forkæle os med deres lækre og milde hudplejeprodukter 🤩.
Raunsborg, er faktisk et dansk brand, som er dannet af den utrolig inspirerende Jim Lyngvild, som bor i Ravnsborg, hvorfra navnet også er inspirerede fra.
Mærket indeholder produkter som håndcreme, creme og forskellige typer sæbe.

Raunsborgs produkter, er hudplejeprodukter, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. De går rigtig meget op i, at kvaliteten er i top, men samtidig er det også vigtigt for dem, at ens daglige hudpleje er enkel og overskuelig 🤩

Raunsborgs produkter, er
hudplejeprodukter, hvor der ikke
bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Som skrevet i starten, så har jeg en fast rutine indenfor produkter hver morgen. Og lige nu, så starter jeg dagen med Raunsborg. Jeg starter altid med at påfører deres Anti Age Eye Cream. En virkelig lækker øjencreme(!), som opstrammende og reducerer mine mørke rande og de fine små linjer omkring øjnene. Nogle områder, som jeg virkelig har været præget af længe. Jeg har sågår overvejet at få laserbehandlet mine mørke rander væk, da jeg virkelig er generet af dem. Så det er rart at opleve, at en creme kan gøre underværker 💕 Det er derfor en creme, som jeg fremover vil ty meget mere til.

Efter øjencremen, bruger jeg Serum. Hvilket er en creme, som går ind og giver huden et ordentligt skud vitamin. Raunsborgs serum er en koncentreret og fugtgivende ansigtsserum, der efterlader huden mat og på samme tid silkeblød . Dette skyldes en sammensætning af dets aktive ingredienser som både indeholder omega 3, omega 6, hyaluronsyre samt planter, urter og blomster fra den nordiske natur. Disse ingredienser har nogle unikke egenskaber, hvilket er med til at modvirke tør og uren hud. Herudover mindsker serummet også pigmentpletter og afhjælper beskadiget hud og udglatter fine linjer. 🥰

En lille konklusion på min brug af Raunsborg og deres
lækre produkter, her efter små 3 uger. Skal jeg gøre det kort,
så kan jeg sige, at jeg er stor fan af alle produkterne. De er alle
utrolig gode og jeg kan ikke sætte en eneste finger på dem.

Når både øjencreme og serum er lagt, slutter jeg af med en Dagcreme. Denne har en mild duft af birk, som minder lidt om, at foråret er på vej 😍 Den trænger hurtigt ind og tilfører fugt til huden. Og så holder den herudover huden dejlig frisk og blød hele dagen. Herudover gør den aktive stof, at tør hud bliver reduceret og de fine linjer mindskes og hudens naturlige ældningstegn udsættes.

Om aften, når jeg har taget makeuppen af, bruger jeg en nat creme. Natten er den tid af døgnet, hvor huden for lov til at slappe aller mest af, hvilket også betyder, at det er det bedste tidspunkt at få tilføjet ekstra meget fugt til huden. Raunsborgs nat cremen, er en creme som tilføjer den helt perfekte mængde fugt til huden og så har den, den dejligste duft af kamille og havtorn 🥰

En lille konklusion på min brug af Raunsborg og deres lækre produkter, her efter små 3 uger. Skal jeg gøre det kort, så kan jeg sige, at jeg er stor fan af alle produkterne. De er alle utrolig gode og jeg kan ikke sætte en eneste finger på dem. Min hud føles blød, men samtidig (på en eller anden måde) også mere frisk. Mine favoritter må dog siges at være øjencreme og serummet, hvilket også er to produkter, som jeg vægter meget højt og ikke kan undvære. Særligt øjencremen, da den hjælper med mine render. Det kan derfor siges, at det bestemt ikke er sidste gang, at Raunsborg produkter kommer hjem til mig 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.