** Rabatkode ** Samt jeg har optimeret min smykke samling med smukke ferskvandsperle

Dem som kender mig ved, at når det kommer til smykker, så er jeg normalt mest til sølv og hvidguld. Guld har jeg aldrig rigtig synes klæder mig. Hvilket jeg altid har været lidt ked af, da jeg synes at der findes så mange pæne smykker i netop guld og nogle smykker er også bare pænest i guld!

Nogle smykker, som jeg synes er pænest i guld og som jeg har været lidt vild med længe, er dem med de smukke ferskvandsperler. Jeg synes at de giver så fint et udtryk. Og så kan jeg herudover rigtig godt lidt, at de alle er forskellige. Og så er de altså pænest kombineret med guld!

Guld har jeg aldrig rigtig synes klæder
mig, hvilket jeg altid har været lidt ked
af, da jeg synes at der findes så mange
pæne smykker i netop guld

Når det nu kommer til smykker, så er det faktisk heller ikke nogle, som jeg har rigtig mange af. Da jeg var mindre gik jeg aldrig med smykker og jeg fik først huller i ørerne som 23 årig (helt præcis i april 2010, fortæller dette indlæg mig). Jeg har derfor ikke gået med smykker så længe og dem som jeg går mest med, er nogle som jeg har arvet. Men de smukke ferskvandsperler har alligevel formået at gøre et godt indtryk hos mig.

En dag i sidste måned, havde jeg behov for lidt selvforkælelse. Og tænkte at et smykke ville være på sin plads og google derfor ferskvandsperler. Her kom jeg forbi Perlenodense, som introducerede mig for Heiring, som laver denne fine halskæde og disse smukke øreringe, begge med ferskvandsperler. Ved første øjekast var de helt perfekte og de blev derfor hurtigt bestilt hjem. Jeg modtog dem kort efter og de lever op til alle mine forventninger og mere til(!) og jeg har brugt dem lige siden 😍. Normalt er jeg faktisk ikke fan af, at kombinerer sølv/hvidguld med guld, men det har jeg gjort nu og jeg synes faktisk at det ser helt okay ud. Og heller ikke jeg, ser jo helt vært ud med guld smykker, når det kommer til stykket. Så det kan jeg jo sagtens gøre noget oftere 😊🌸

Normalt er jeg faktisk ikke fan af,
at kombinerer sølv/hvidguld med guld,
men det har jeg gjort nu og jeg synes
faktisk at det ser helt okay ud

Og typisk mig, så falder jeg altid over noget mere, når jeg googler. I denne omgang var det dette utrolig smukke armbånd fra Jewelry and Watches og et armbånd fra Pernille Corydon. Jeg er helt vild begges enkelthed og de vil passe så godt til min kommende sommerhud☀️ Men jeg holdte mig dog i skindet og bestilte kun Pernille Corydon armbåndet, hvilket passer rigtig godt til ferskvandsperlerne og så er hun en smykke designer som jeg har haft en godt øje til længe. Jeg synes at hun laver nogle utrolig fine hverdags smykker!

Og nu til lidt, hvor I også kan få glæde 😊 Jeg har nemlig i samarbejde med Perlenodense lavet en rabatkode, som giver 10% på hele webshoppen 😊🌸  I skal blot bruge koden Idasblog, som gælder frem til d. 7.Marts 2020 🥰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.