Raunsborg har lanceret en ny lækker natcreme, som er god til både ansigt, hals og bryst

/// Indlæg lavet i samarbejde med Raunsborg ///

Det er ikke længe siden, at jeg fortalte jer om min morgenrutine, som pt. består af Raunsborgs lækre produkter 🌸. Men noget, som jeg ikke fortalte, var at jeg vidste at Raunsborg var i gang med at lancere en nyhed, nemlig en natcreme, som ikke bare er egnet til ansigtet, men også til hals og bryst. Noget som jeg ikke har hørt om før, eller selv tænkt over. Men når det kommer til stykket, så giver det jo rigtig god mening, også at beskytte hals og bryst. De to områder er jo næsten lige så blottet og udsat om ansigtet er. Så selvfølgelig kræver de områder også mere og nærende pleje, end resten af kroppen.

Raunsborg var i gang med at lancere en
nyhed, nemlig en natcreme, som ikke bare
er egnet til ansigtet, men også til hals og bryst

Jeg bruger natcreme hver aften, når sminken er fjernet og tænderne er børstet. Natcreme er derfor en stor og vigtig del, af min aften rutine. Og da mit ansigt også er et, som jeg skal have i mange år endnu, så er det vigtigt for mig, at jeg passer godt på det og smører det med gode cremer. Så da jeg hørte om Ranusborgs nye Anti-Age Night Cream Face, Neck & Décolleté, var jeg ikke i tvivl om, at det var en, som jeg skulle prøve 😊🙌🏻

Anti-Age Night Cream Face, Neck & Décolleté blev lanceret d. 24 januar og jeg fik fingrene i den, allerede i starten af februar 😊 Og lige som jeg havde tænkt og troet, så er det en utrolig lækker og effektiv creme. Og efter blot en lille uge, kan jeg sige, at den bestemt lever op til alle mine forventninger 😊 Cremen indeholder blandt andet aktive ingredienser som er med til at gå ind og opstramme, samt udsætter hudens naturlige ældningstegn, samt den også er god mod pigmentpletter. Cremen er udviklet og produceret på Raunsborgs højteknologiske laboratorium med inspiration i Flora Danica – hvilket er en bog omkring de nordiske urter, planter og blomster. 🌸

Så jeg kan i den grad anbefale Raunsborgs nye
Anti-Age Night Cream Face, Neck & Décollet!
Og så er produktet lige så smukt, som Raunsborgs
andre produkter, hvilket pynter så fint på mit badeværelse

Jeg har nu brugt Raunsborgs nye Anti-Age Night Cream Face, Neck & Décollete i en lille uge og for hver morgen jeg vågner, bliver jeg mere og mere begejstret. Det er ikke fordi at der bliver skåret ned på rynker og fine linjer på hals og bryst. Men cremen er så dejlig behagelig og jeg tror på, at alt forebyggelse er godt på den lange bane 😊

Så jeg kan i den grad anbefale Raunsborgs nye Anti-Age Night Cream Face, Neck & Décollet! Og så er produktet lige så smukt, som Raunsborgs andre produkter, hvilket pynter så fint på mit badeværelse, sammen med mine andre lækre Raunsborg produkter 🥰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.