Baby Babbo – en lille bid af Italien i hyggelige omgivelser

Baby Babbo – en lille bid af Italien i hyggelige omgivelser

Da jeg flyttede ind i Frederiksberg reden, skulle jeg have sat nye ting op på badeværelset. VVSéren som jeg havde hyret til det, fortalte mig, at han også var i gang med at sætte et nyt sted i stand. En restaurant, som lå tæt på mig og som han syntes, at jeg skulle tage et kig på. Det ville være en restaurant, som serverer lækre små italiensk inspireret retter, god stemning og muligheden for musik til de lyse nætter kunne også forekomme.

Lige siden VVS manden fortalte mig om stedet, har jeg haft lyst til at komme forbi. Stedet ligger tæt på mig – jeg kører næsten forbi det, hver dag på vej til og fra arbejde og jeg giver VVS manden ret i, at der ser utrolig hyggeligt ud og et sted jeg gerne ville prøve. Jeg tænkte derfor, at jeg ville høre en veninde om hun ville med. Men inden jeg nåede at spørger hende, kom hun mig i forkøbet og spurgte i stedet for mig, om jeg havde lyst til at tage med hende derhen og det ville jeg selvfølgelig rigtig gerne 😊

Baby Babbo, som restauranten hedder, giver en lille bid af Italien i de hyggeligste og varmeste omgivelser. Den har samme ejer som Babbo-ria, som ligger på samme gade. 

Når man træder ind af døren, bliver man hurtig mødt af den hyggelige og varme stemning. Rummet er indrettet i en kombination af rustik og retro og før end vi havde gået få skridt inden for, var vi allerede budt velkommen af et sødt og stor smilet personale – en af de varmeste og glædeligste modtagelser jeg har mødt på en restaurant – ergo følte man sig velkommen med det samme og en følelse af, at gæsternes velbefindende var vigtigt  

Vi havde bestilt bord kl. 19 og blev vist frem til et hyggeligt rundt bord, lige under en diskokugle og ved siden af grammofonpladen hvorved musikken blev spillet fra. Hvilket passede perfekt, da vi på den måde, kunne have lidt indflydelse på valget af musik 😊

Menukortet er enkelt med få retter og alle retter er egnet til at kunne deles. Da min veninde og jeg elsker konceptet med dele retter, valgte vi lidt forskelligt fra menukortet. Retterne kom løbende, hvilket betød at de blev serveret lige som de var færdig lavet fra køkkenet 😊

Inden første ret kom på bordet, fik vi serveret noget lækkert brød, hvor til der var olienolie. Brød som kom løbende, som vi tømte tallerknen.

Første ret vi bestilte, var deres Stracciatella med figner, pistacie og mynte. Jeg har aldrig været den store Stracciatella spiser. Forstå mig ret, det smager godt og har en dejlig cremet smag. Men jeg synes hurtigt at det kan blive for meget og så ville jeg også hellere gemme appetitten til nogle af de andre retter 😊

Anden ret, som vi fik serveret, var Knoldselleri, beurre blanc, valnødder og urter. Normalt, kan knoldselleri godt være lidt kedeligt. Men denne ret havde masser af smag – nok på grund af den smør, som knoldsellerien var bagt i.

De sidste tre retter, var dem, som jeg glædede mig mest til. Det var nemlig stenbiderrogn, kammusling og pizza 🥰
Først kom Stenbiderrogn, som blev serveret med kartoffel og citron. Retten blev serveret helt klassisk, lige som jeg synes at den skal. Jeg elsker stenbiderrogn! Det eneste ærgerlige ved dem er, at sæsonen er så kort!
Herefter kom Kammusling, sammen med palmekål og dild. Kammuslingerne var skåret i tynde skiver, hvilket jeg ikke tidligere havde prøvet. Dem og kål sammen fungerede virkelig fint.
Sidste ret, var deres Pizza med østershatte, persille, hvidløg og parmesan.  En virkelig god pizza! Eneste ulempe var, at den ikke var større (HAHAH). Dejen var god og tynd. Skorpen var dog noget blødere end hvad jeg normalt foretrækker og en af dem, som jeg vælger at levne. Men selv skorpen blev spist, så det siger lidt.

Til alle retterne drak jeg en rødvin – deres La Svolta / Chianti. En rødvin lige efter mit hoved. Den havde en helt tilpas kraft! Kort sagt, så kunne den klart blive en af mine favoritter 🍷😊

Alt i alt var det en rigtig rigtig god og hyggelig aften. Selve Belysningen er ikke så god, hvilket er årsagen til de mindre gode billeder, men det betyder bare at stemningen var i højsædet 😊 Baby Babbo er i hvert fald et besøg værd, hvis I er til hygge stemning og god mad 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

    • Nej det er trist og skræmmende, men forhåbentligt vi snart er tilbage igen.
      Om der var noget vi lagde mærke til? Er der noget særligt du tænker på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.