I would like to wear – I munthe fra top til tå

  ** Sponsoreret indlæg ** I would like to wear – I munthe fra top til tå

Alle produkter på billedet er fundet hos Kysthuset.dk

Det er længe siden, at jeg har lavet et ‘I would like to wear’ indlæg. Men nu i disse skræmmende corona tider, hvor butikkerne har lukket, så tyer jeg mere og mere til diverse webshops – Det er sjovt, som trangen til at shoppe stiger, når man ikke har muligheden for at gå i butikker 😂.  Den sidste webshop jeg har været forbi, er Kysthuset. Her er jeg blandt andet faldet over en masse virkelig lækre sager fra blandt andet Munthe. Det er særligt sneakersne, som jeg hurtigt faldt for og nu er helt skudt efter – vidste faktisk slet ikke, at Munthe lavede sneakers.. 🤔, men hold nu op (!) hvor er de mega fede! Dem kunne jeg godt holde forår i 🥰 Herudover fandt jeg også toppen på collagen. Den har de fineste detaljer på skulder og ærme og så går den højt op i halsen. En total Ida top. Og så er både sneakers og top, på tilbud med 25 % lige nu 😊

Udover sneakers og top, tænkte jeg, at det kunne være sjovt at sammensætte et helt outfit. Bukserne på collagen er også fra Munthe. De er faktisk også ret cool og total oplagt til corona tiden, hvor mange (her i blandt jeg), sidder hjemme og arbejder. Så må tøjet gerne være lidt rart. De andre ting er fra andre brands, men alle fra samme webshop. Særligt armbåndet er jeg også lidt vild med. Det er pænt og enkelt, lige som jeg kan lide det 😊

Har I også brugt meget tid på webshopping i disse dag? 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.