Lav din egen manicure derhjemme sammen med Le Mini Macaron

Lav din egen manicure derhjemme sammen med Le Mini Macaron

Jeg har altid været glad for at gå med neglelak. Men siden jeg skiftede job tilbage i november måned 2019, har jeg været dårlig til at få det gjort. Den primære årsag er, at jeg sjældent føler at jeg har tid til at sidde ned og give mig selv tid til det. En ting er jo, at den skal ligges, men noget andet er tørre tiden og det kan altså taget lang tid! Og er det ikke helt tørt og er man ikke påpasselig (som jeg ikke er 🙈), så ender det ofte med, at der kommer uorden i lakken, da den ikke er helt tør..

Men heldigvis har jeg bedre mulighed for at finde neglelakke glæden frem igen, noget som jeg kan takke Le Mini Macaron for 😊🙌🏻. Le Mini Macaron er neglelakker med gel, revolutionerende og sikre produkter til hjemmebrug. Deres gel neglelakker er matchet af professionelle negle saloner og så kan de holde op til 14 dage, uden at skalle af 🤩, sammenlignede med andre lakker, som kun holder 4 dages tid. Le Mini er herudover nem og hurtig at lægge på, hvilket passer perfekt til min travle hverdag. Ergo er det en perfekt gel neglelakker, i høj kvalitet, hvor der samtidig ikke er gået på kompromis med standarten. Og så elsker jeg den søde design og at man kan sidde derhjemme og klare det hele 😊

Le Mini Macarin består af et 3-i-1 system. Det er baseret på en base coat, selv-valgt farve og top coat i en og samme lak. Herudover er gele neglelakken designet til at sikre mod hudirritationer og/eller gener. Den fungerer på den måde, at man efter påførelse af lak, placerer neglen med lakken under en af deres lamper med LED lys. LED lys som ikke er skadelig for huden, hvilket UV lys ellers godt kan være. LED lampen er med USB adapter, hvilket gør det nemt, da den kan bruges de fleste steder og efter blot 30 sekunder i LED lampen er gel neglelakken helt tør og man er good to go 💃🏼.

Lakken jeg er ret begejstret for i øjeblikket, er deres Crème Brûlèe, en utrolig fin, neutral og diskret beige lak, som passer utrolig fint til en hver lejlighed 😊 Jeg tror at jeg har haft den på hver dag, den sidste måned. Ellers er jeg også lidt fan af deres Rose Gold og Pomegranate. To virkelig smukke rødlige farver, som jeg tænker at jeg skal anskaffe mig inden sommer 😍

Hel proceduren kan deles op i 5 trin:
1. Skub neglebånd neglebånd tilbage
2. Fil neglene
3. Fjern snavs fra neglene
4. Påfør et tyndt lak gellak og placer hver finger i LED lampen (den søde Macaron)
5. Påfør et ekstra lag gellak og placer igen hver finger i LED lampen
Og finito! Nemmere kan det ikke gøres.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.