Mine planer for april 2020

Mine planer for april 2020

Første kvartal af 2020 er allerede gået og hvor er det gået stærkt! Og hold da op, hvor har marts måned været underlig! Corona, Coronavirus og Covid-19, er nok de ord, som er blevet brugt mest den sidste måned og aldrig har jeg googlet og set så meget nyhederne, som jeg har gjort i marts. Jeg har, lige som mange andre, arbejdet hjemme det meste af måneden.. Og aldrig har jeg savnet mine kollegaer så meget. Men vi skal passe på hinanden og være sammen, hver for sig ❤️

Corona brager fortsat derud af og det varer desværre nok, længe endnu, før vi får vores normale og gamle dagligdag igen. Og jeg har næsten ikke turdet lave planer for april måned. Dog har jeg lidt, nogle som jeg fortsat håber, bliver til noget.
Pt. er mine planer for april 2020:
  • Først og fremmest skal jeg indhente noget af det forsømte ved marts. Hvilket var en måned, som blev helt anderledes end jeg nogen sinde havde forestillet mig. 
  • Sommerhus – Sommerhus sæsonen er så småt startet og jeg glæder mig til, at jeg skal have en weekend, hvor jeg trækker stikket og slapper af.
  • Påske – Det er påske, hvilket betyder påskeferie og jeg glæder mig 🐥 Den bliver nok noget anderledes end normalt, da Danmark fortsat vil være lukket ned. Men det er stadig påske og den kan ingen tage fra os 😊
  • En lille online påske frokost med en flok dejlige mennesker fra min efterskole. En gruppe, som jeg holder utrolig meget af, at være sammen med 😊 Vi skulle rigtigt have været hos en af mine veninder, men det ødelagde corona. Så nu tager vi en øl og en sildemad foran skærmene.
  • Jeg skal besøge en veninde. Det er sjældent at vi ses, så det bliver rart at besøge hende. Et besøg, som jeg fortsat håber bliver til noget. Det er først på den anden side af påske, så mon ikke?
  • Jeg skal i ILVA og kigge på havemøbler – har særligt set mig varm på deres Langkawi loungesofa. Så tænker at den lige skal have et ordentligt kig 😊
  • Nyde morgenkaffe på altanen ☕️☀️
  • Jeg skal (forhåbentligt) tilbage på kontoret og se mine kollegaer. Hold op hvor har jeg manglet samværet med dem 🌸
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.