Movie of the month – Bad Moms

Movie of the month – Bad Moms

Denne måned Movie of the Month er den søde, sjove komedie Bad Moms. En sød hygge film med blandt andet Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell og Christina Applegate i hovedrollerne.

Filmen handler om arbejdskvinden Amy (spillet af Mila Kunis), en kvinde hvor det udadtil ser ud som om, at hun har det perfekte liv. Et perfekt liv, hvilket indebærer et lykkeligt ægteskab, velbegavede børn, et smukt hjem og et godt job. Hun er herudover med de samtlige bestyrelser i skolen, bager kager til skolens kagesalg. Mens hun samtidig har sin karriere kørende ved siden af. Men en dag brister det hele. Amy opdater at hendes mand er hendes utro gennem internettet, hvilket får bæret til at koge over. Er det virkelig så vigtigt at være den perfekte mor, at man skal sætte alt andet til side?

Amy er dødtræt af det hele og sammen med to andre mødre, begynder hun at leve livet som hun føler det, hvilket betyder en masse drukturer, egen frihed og selvforkælelse.

En sød film som handler lidt om, at det at være mor kan være hårdt og at nogle gange har man behov for at trække stikket og bare sige f… til det hele.

En utrolig sød og humoristisk film. Den er en værd fredag aften værd, hvor man blot trænger til et godt smil på løben og kræver ikke meget tanke gang. Perfekt til en flad dag på sofaen.
4 ud af 6
⭐️⭐️⭐️⭐️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.