Sommerferie i Danmark og tanker herom

** Sponsoreret indlæg ** Sommerferie i Danmark og tanker herom

Sommerferien kommer nærmere og det samme føles det desværre også, som om at Coronavirus og Covid-19 gør 😞 Dette betyder også, at tanker og glæden til diverse sommerferier i sydens sol, siver væk som sand mellem fingrene. Særligt, hvis prognoserne og snakken om sommeren fortsætter som nu.
Jeg selv havde en forårstur til Milano planlagt. Jeg skulle være rejst søndag og været kommet hjem i går. En tur som jeg havde glædet mig rigtig meget til. Men det hele taget i betragtning og når man kigger på Coronavirussen og Italiens tilstand, så er det kun rart og betryggende at vi ikke kom af sted. Betryggende, men samtidig så skræmmende!

Lige nu frygter jeg en ren regnfuld sommer. Sådan én, hvor det bare står ned i stænger det meste af tiden og man er nødsaget til at være inden døre det meste af tiden 😞 Det kan nu også være hyggeligt fra tid til anden. Man kan trække stikket og sidde og slappe af til en god film eller serie. Men fra tid til anden, er man også nødsaget til at komme ud. Og med den tanke er jeg kommet frem til, at jeg faktisk ikke ejer noget pænt regntøj. Jeg tror at jeg har et gammelt regnslag købt i Netto, men det har vist ikke mange liv på bagen længere.. 🙈 og er det noget, som jeg skal rende rundt i det hele sommeren, så kunne det være godt med noget nyt. 

Nu butikkerne ikke er åbne, så er det godt at vi har internettet og google 🙌🏻 og via google, kom jeg frem til webshoppen Havhøkeren.dk, der sælger Helly Hansen regntøj til damer. Og de har faktisk en del pænt og praktisk at vælge imellem. Og så lytter jeg mig også til, at Helly Hansen lavet regntøj i god kvalitet. 

Det bedste scenarie ville selvfølgelig være, at Coronavirussen aftager og vi kan komme mere eller mindre tilbage til en normal hverdag og holde sommerferie, som sommerferie bør holdes. Desværre tror jeg, at udsigterne til dette er mere urealistisk 😞 Og vi må nok afvinde os med, at sommeren bliver i Danmark og vi må nyde det så godt vi kan. 

Hvad har I gjort jer af tanker for sommeren? Har I allerede langt planer, som I håber, bliver ført ud i livet? Eller venter I og ser corona situationen an?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Vi har lige afbestilt vores sommerferie til Østrig. Vi tør ikke tage afsted – med den udvikling der sker. Østrig løber ingen steder og jeg er sikker på, at der er mange danske hoteller, kroer osv., som har brug fo,r at vi støtter op om de i stedet for denne sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.