Corona i forklædning..

// Indlæg er lavet i samarbejde med Intimo ///

Jeg savner i den grad sol og sommer i disse dage. Og når jeg kigger mine snapchat minder igennem, bliver jeg konstant mindet om, at der var massere af sommer, sol og varme på denne tid, gennem de sidste tre år. Men når nu man ikke kan oppe i badetøjet og bølgenblå, så kan man jo altid kigge efter lidt nyt undertøj. Undertøj er nemlig noget af det, som jeg ikke er synderlig god til at få købt.. En side, som jeg blandt andet er stødt på, er Intimo. De sælger undertøj til både mænd, kvinder, piger og drenge og så har de faktisk nogle ret lækre mærker. De forhandler blandt andet både med Chantelle, Calida, Calvin Klein, Amarni, Björn Borg, JBS og mange andre. Deres style er pæne, enkelte og så ser de også utrolig behagelige ud.

Jeg har selv haft en del Chantelle undertøj gennem tiden. Deres undertøj har altig været noget af det, som jeg har haft aller bedst erfaring med. Og noget, som jeg vendt tilbage til igen og igen. Det er komfortabelt og så utrolig pænt 😍 Så det kunne godt være, at jeg lige skulle kigge lidt mere efter det? Herudover findes der også Woldfort hos Intimo. Jeg har endnu ikke prøvet deres strømpebukser, men det kunne da godt være, at det var på høje tid? 😊 Og mht. undertøjet, så siges det jo, at når man har pænt undertøj på, så føles ryggen også lidt mere ret 🌸

Herudover har Intimo også nogle gode t-shirts bhér. Det er noget som jeg i hvert fald godt kunne bruge nogle nye af. Jeg har aldrig gået så meget i t-shirt, jeans og sneakers, som jeg gør nu, efter corona – corona har vist gjort noget på outfitsfronten.. Det må sige at have sat sig på mig og det er jo virkelig også behageligt og ser s.. egentlig også ret godt ud 🙃 Og når nu man ikke kan ty til de korte sommerkjoler, som apropos hænger i skabet og bare råber efter at komme i brug, så må man jo ty til andre midler 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.